Larisa a jel ti imas fake or real. Cisto ono da znam...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepo muško nek' se zove Duško
Collapse
X
-
Nisam sigurna ni za prethodnog... Iglesijas mladji?
Ovo Sasa Koen?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Haha pa nisam ga bas odavno videla, niti cula za njega, mada izrodise neku silnu decu, cini mi se. Fotka u kacketu ga ipak odala
A Sasa izgleda tako normalno (i dobro), kada nema brkovesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostHaha pa nisam ga bas odavno videla, niti cula za njega, mada izrodise neku silnu decu, cini mi se. Fotka u kacketu ga ipak odala
A Sasa izgleda tako normalno (i dobro), kada nema brkove
Enrikito je... strrrrava
Mnogo fin momak (muškarac), za razliku od njegovog poremećenog matorca.
Ništa mu nije pomogao u karijeri, naprotiv, teški iskompleksirani narcis, još uvek ne može sinu da oprosti što od svoje 25-te zaradjuje više od svog zardjalog ćaće. Uz to je totalno posvećen porodici, pravi tatica deluje sasvim fino i kul, svaka njemu čast na svemu što jeste, a izmedju ostalog sladak je ko šećer"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
E nisam znala za matorog. Slepac.
Nisam znala ni da je.ono njegova stvar sto si postavila, mislim znam je
Ma Enrike i ona njegova tenisacica su ti od onih ljubavi za ceo zivot, tako da to sto je tata u pravom smislu ne iznenadjuje.sigpic
Comment
Comment