Announcement
Collapse
No announcement yet.
Lepo muško nek' se zove Duško
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostAktivni, penzionisani??
Nema veze evo ti iz obe kategorije.
Teniseri: SafinHas, Conga i recimo Don Fabio..mada njemu fali koji cm
Fudbaleri: Batistuta Mario Gomez, Pike, Gurkuf, Persi..
I Brejdi.
ttOriginally posted by Lord Samuraj View PostNe mislim da su izgledom odvratni. Neke druge stvari su u pitanju. To se najvise odnosi na ova dva P.
Mariji su Novak i Delpo najljepsi. Nju ne treba ni pitati.
Benoa Per npr. Novak mi nije lep uopšte,nije ni Delpo (deluje previše zapušteno)...ali za prvu pomoć bi poslužio
@ Olja Batistuta je mmmm,tiha patnja naše generacije...
Evo nekih glumaca
Peter Mooney
Spoiler
Pa potom i jedan od mojih omiljenih Robert Downey jr
Spoiler
Fudbaleri...Hm...tu sam dugo razmišljala i setim se jednog...ali neću da vam kažem
Ipak kada je tenis u pitanju Marat je neprevaziđen
Ali i Goran je... jer ima ono nešto...
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post
@ Olja Batistuta je mmmm,tiha patnja naše generacije...
Dok je dominirao po Italiji, tacnije Violi bila sam detence. Tek kada sam porasla i spoznala kakvi mi se svidjaju shvatila kakav je frajer bio, ali prestao je tada da jurca za loptom. Mator je on dosta, ali opasan baja.
Nisam se nikada lozila na neke te belosvetske face, ni kao klinka, nervirale me sve one histerije i fame oko njih, sto seku vene za svakakvima, bas glupo...ovozemaljski su bolji mnogo...i dostupniji.
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNase generacije?
tt
Pa dobro sigurno si imala i ti nekoga ko ti je bio posebno simpatičan od tih,da se poslužim tvojom analogijom-onozemaljskihŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostA jel znate za ovog francuskog predsednika i ženu muŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by MarkoNFL View PostTek je 23hŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ahhhh gde si Džoši, odavno te nisam videla
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment