Bez ikakve sumnje najjaca ekipa ovde je Fener. Usudio bih se reci i na NBA nivou
Announcement
Collapse
No announcement yet.
EL 17/18 Rosteri timova
Collapse
X
-
Originally posted by Боги View PostJa sam nekako misljenja gledajuci ove rostere da ce Zvezda opet moci ravnopravno sa svima da se nosi.
Od ostalih moje simpatije idu Zalgirisu. I prosle sezone su igrali iznad ocekivanja, ove mogu i u 8.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostNe mora da znaci navodno Wanna hoce ugovor od sezonu sto Obrad ne zeli a Real nema problema s time, a sada hvala Bogu i moraju izjednaciti pondueThis is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
-
Cenim da ce Fener biti slabiji nego prosle godine. Tesko da ce Guduric i Tompson moci da zamene Bogdana i Udoa na tom nivou, plus su Datome i Dixon godinu dana stariji.
Armani, Makabi i Efes nastavljaju po starom, prangijasi bez ikakve koncepcije. Oli i PAO se nadogradili, Barsa u prinicpu dosta odlicnih igraca ali sve nekako deluje na silu. CSKa i Real deluju najizbalansiranije.
Comment
-
-
Moje misljenje je da ce Armani ove sezone biti dosta jaca ekipa no prosle sezone. Thedore jeste nepoznanica kako ce izgledati na EL nivou ali mozda i eksplodira. Od Micova i Bertnasa znamo sta mozemo ocekivati a mislim da je Cory Jefferson pun pogodak. Sto se tice Goudelocka on je dosta racionalnije igrao prosle sezone u Makabiju sto pokazuju i procenti. Slusao sam njegovu izjavu na zvanicnom predstavljanju u Milanu gde je izmedju ostalog istakao da je spreman da bude lider ekipe. Problem moze biti na centarskoj poziciji zato sto Young nikako ne moze nakon povrede da se vrati u formu a Tarceswski nije taj kvalitet mada voleo bih da budem tu demantovanI naravno tu je Pianiganni na klupi koji je ogroman upgrade u odnosu na Repesu. Videcemo...
Comment
Comment