Isti gol kao protiv Junajteda
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by mark it zer0Bas to, lose je Karius procitao, bas losa intervencija. Zaha dosao prvi do lopte ovaj skocio na njega, mislim da je to penal jbem li ga.
CP odradio domaći. Videli ko ja najslabija karika i samo udri na Arnolda.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostOpusteno, bolje sad da izgube pa da pokidaju protiv Sitija. Ionako igraju Celsi/Spursi ovo kolo.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostKo ce od starta protiv Sitija, Arnold ili Gomez, ili mozda Klajn?
Jednom je Sane mucio Gomeza cini mi se, a mucice i Arnolda verovatno...
Biće Arnold opet mislim. Mada, razmislio bi dobro za Klajna...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by NSG View PostPenal je bio, klasicno guranje lopte pored golmana i pokusaj pretrcavanja.
Očajno reagovao Karijus. Zaleteo se kao june.
Sad kad sam malo bolje pogledao usporeni, deluje mi kao penal.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Kako je onu loptu izgubio Sakho, bas trapav igrac.
Ajmo jos jedan!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Cist crveni, kakva greska sudijeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment