Anceloti
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Veruj mi, Mojes je taj covek za preporod. Covek koji ce da zakuca Runija za klupu. Mudati Dzindzer.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Za dobrobit Junajteda neophodno je da Mojzi vrati Dzagielku na predjasnje visine ne bi li Lindelof imao na koga da se ugleda.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ima neka anketa na TW ko ga menja ,Anceloti,Mojes,Big Sem ili neko 4...vodi Karliti malo ispred Mojesa,Mojes najrealnija opcija,mada i Tuhel je slobodan
Carlito bi bio najbolja opcija al mislim da njega zanima od Engleske samo London,ne verujem ni u Big Sema za njega je jos rano on to preuzima od feb/marta
Comment
-
Dajte ljudi nemoj se zajebavamo, nece najbolji trener danasnjice u faking Everton da ide.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ma nece on nigde i sam je rekao ladovina 10 meseci nego se ljudi vezuju jer je slobodan,najbolje bi bilo da uzmu De bura da bude sou potpun,mozda Pardju,i ja samo lupam ko zna sta je njima u glavi,ali Mojes je stvarno realna prica ,on bi ih doterao do sredine tabele, a mislim da bi oberucke prihvatio posao
Comment
-
Moze De Bur, taman da se namlatim para pre nego sto ga otpuste. Posle toga mu ne gine Javor Ivanjica.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Prisetimo se ranta o Marku Sivli ove dvojice deluded idiota, pre nekih godinu dana. Klip sam sacuvao, valja ga gledati kad Silva u skorijoj buducnosti preuzme Bajern/Barsu/Real.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment