Koliko gtod me Rasko razocarao danas toliko me Jang odusevio, sad daj Marsijala pa da ovo privodimo kraju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Aloooo dosta glupiranja!
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostDusane nije valjda da navijas za karamele?
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Ali posto se vidi da dobrog fudbala nema onda mi preostaje samo da se smejem onome. Izgleda da ga izvodi. Jbg pracenje je sada izgubilo svaki smisao pogotovo jer udje Dzesi.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Dzons zamalo asistent
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Jeste videli kako Mata pogadja stativu? Ono da je ostalo u igri trazilo bi ono da sutira i svi znamo sta bi bilo.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa daj tu loptu ..koji put vise...
Comment
Comment