Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ostecen Bornmut sigurno za jedan penal, vrlo vjerovatno i za dva, ova sad situacija kad Martijal vraca Dzonsu krtolu nazad i automatski stvara situaciju Vilsonu za gol, ne znam, ne razumijem, ovo su strasne stvari, tacno se vidi da mu puca kurac i da se sprdasigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOstecen Bornmut sigurno za jedan penal, vrlo vjerovatno i za dva, ova sad situacija kad Martijal vraca Dzonsu krtolu nazad i automatski stvara situaciju Vilsonu za gol, ne znam, ne razumijem, ovo su strasne stvari, tacno se vidi da mu puca kurac i da se sprdaNema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by NSG View PostGlas Otamendiju. Igra u sampionskom timu, najboljoj odbrani, bio i napred uspesan gde je samo Alonso uspesniji od njega.
To sto je igrao svaku govori o uticaj na taj mali broj primljenih golova. To sto Siti stalno napada je prednost ali i mana jer ga od kontri stiti samo Fernandinjo. Svaki drugi mec je odigrao sa drugim saigracem na mestu stopera a celu sezonu bez levog beka.
Tarkovski je dobar ali ove sezone nije ispred Otamendija.
Meni je Stones do povrede bio bolji od Otamendija, a Virgil od januara ne sme da se stavlja u istu recenicu sa Otamendijem. Ogromna je razlika u klasi izmedju VVDa i Otamendija, tako da i sa pola sezone mora da bude ispred njega.
Takodje Alonso je diskutabilan, Young mi je tu pre njega.
Znaci cetvorka
Young Tarkowski Van Dijk Walker, ovo ostalo mi je sve manje vise okej, mada bih stavio Fernandinha pre Eriksena i Sanea pre Kuna(ali s obzirom da Kun nije nikad bio izglasan u team of the year, onda mora on).
Uostalom ako gledamo rezultate tima, pa se time vodimo. Kako je moguce da Sparsi koji su cetvrti imaju 3 igraca, a Liverpul koji je u polufinalu LSa i ispred njih na tabeli ima jednog igraca?
Ili npr, sad Junajted uzme kup i bude drugi, a Spursi cetvrti bez trofeja, imaju 3 igraca a Junajted jednog, jel to okej?Last edited by Brian McShtull; 19-04-18, 08:23.
Comment
-
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Pa iz Utd niko i nije zasluzio pored DDG.
Oni koji i igraju nekakvu sezonu, na njihovim pozicijama ima boljih, primjer Lukaku.
Sto se Liverpula tice ne znam ko bi to jos mogao u tim jer sigurno da vezni red Liverpula nema nijednog istaknutog da udje ispred ovih sto su tu na sredini a pored Kejna i Aguera ne moze Mane ili Firmino.
Sanea nema a ne da upadne neko od te dvojice iz Liverpula.
Odbrana naravno da ne a o golmanu tek da ne pricam.
Sto se Janga tice, kakav on u timu godine. Prosjek prosjeka
Meni sasvim okej izbor
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Bar te iz Utd znam i Jang mi ne bi bio rezerva rezerve rezervnog igraca[emoji16]
Kakav crni Esli Jang zvani ima da te cimam na desno do besvijesti.
On zaustavio Salaha? Tesko Portugalcu da zaustavi Liverpul. Samo sto je za to tim zasluzan a ne samo Esli Jang.
Isto tako je zaustavio ostale igrace tokom sezone🤦🏻*♂️
DDG vadio iz govana te nesposobnjakovice u odbrani, treba da mu daju dio plate svake nedelje za godine i godine izvlacenja
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostBar te iz Utd znam i Jang mi ne bi bio rezerva rezerve rezervnog igraca[emoji16]
Kakav crni Esli Jang zvani ima da te cimam na desno do besvijesti.
On zaustavio Salaha? Tesko Portugalcu da zaustavi Liverpul. Samo sto je za to tim zasluzan a ne samo Esli Jang.
Isto tako je zaustavio ostale igrace tokom sezone🤦🏻*♂️
DDG vadio iz govana te nesposobnjakovice u odbrani, treba da mu daju dio plate svake nedelje za godine i godine izvlacenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
A isti ti najbolji defanzivci su od Liverpula(protiv koga je izuzetno lako braniti se) na tri utakmice primili 9komada(sto znaci 3 po utakmici).
A Junajted je na dve primio 1.
Comment
Comment