Nista nisu bolji, a rutinski nas odradjuju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Jose Mourinho...."penzioner"...da,da
No Pogba,No problem....bolja odbrana bez njega ,kao i brzi tj,konkrentniji napad,bez nepotrebog overavanja svake lopte od strane istog, kao i trosenja istih radi bezpotrebnih suteva sa 20-30 metara
A minijatura Janga na Salahu,samo da se gleda i uci od specijalnogLast edited by 61563; 10-03-18, 14:26.
Comment
-
Kakva dominacija Taj surovi napad sanse nije stvorio, s druge strane mi napadamo konkretno i stvaramo prilike. Steta sto Mata nije uspeo da se upise u strelce onim makazicama. Baji je bas mnogo nedostajao. Bez Pogbe se moze lagano, sto je zastrasujuce. Rekao sam i pre pocetka da nam je ovo najjaci moguci sastav, s tim sto sam prizeljkivao Lingarda umesto RasfordaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Da nam je Klajn umesto izgubljenog Arnolda, bilo bi 0:0 za sad.
Ne vidim da se nesto moze promeniti u nastavku, tesko da ce Klop stabilizovati ovako uzburkane igrace.
Nije mi jasno zbog cega im je ovako utucena psiha.
Henderson i Gomez in, Arnold i Milner out.
Comment
-
Cemu ovo povlacenje i prepustanje lopte jos sada....aloooooo..
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ima nadeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment