Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 3 - Chelsea have lost consecutive Premier League games by a margin of 3+ goals for the first time since October 1995 (1-4 vs Man Utd and 0-3 vs Blackburn).
    Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.

Ljuba Tadić.

Comment

• Originally posted by mark it zer0 View Post
      Cestitke ivanu_pg na pobedi Watforda.
      Hvala brat moj,budjenje je ipak stiglo kasno evropa je ispustena.Nadam se jakom finisu sezone i iduce godine napad na titulu nema nam druge,kad moze Lester mozemo i mi.

Comment

• Realno Konte ih je baš naložio prošle sezone i zategao ekipu ali da je igrao Evropu pitanje je da li bi uzeo titulu. Ove sezone za sad nije čak i nije toliko loše, još su u LŠ, u FA kupu i u top 4, ali čini mi se da tek kreće sunovrat. Jbg Čelzi je to, malo ko se zadrži i te 2 sezone.

Comment

• Klub je promenio politiku poslovanja. Nije ni Roman što je bio.

Prema poslednjim info Maurisio Sari je novi trener Čelsija. Izvor: Baba Kurana, The Seoski fudbal Magazine, Vilovo, 05.02.2018
          Last edited by Cassius Clay; 05-02-18, 22:47.

Comment

• Romane NE, ocemo duel na OT Mou-Konte

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
              Klub je promenio politiku poslovanja. Nije ni Roman što je bio.

Prema poslednjim info Maurisio Sari je novi trener Čelsija. Izvor: Baba Kurana, The Seoski fudbal Magazine, Vilovo, 05.02.2018
              Ahahahahaha

I baba vanga

Comment

• Svaka ti brate čast za avatar. I Luis Salom, i Simončeli... Hejden otišao. Mnogo sam propatio zbog tog sporta pogotovo posle kradje Rosija.

Sećaš se one 2011-12 Korteze, Vinjales, Salom u Moto3.. Slava im i njemu i Simončeliju i ostalima.

Inače, Konte je dobar trener, ovo je godina rekonstrukcije. Očekujem da Real i Chelsea odrade jako letnji prelazni rok.

Comment

• Ne vjerujem da Konte ostaje posle ovog poraza sinoc

MUFC

Comment

• E pa ja se nadam da ostaje zasluzio je rezultatima od prosle godine da mu se izadje u susret i da ga podrže.

Comment

• Neozbiljno bi bilo otarasiti ga se tek tako.
                      Jedino u koliko su odnosi sa upravom/igracima ozbiljno naruseni.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja bih volio da ostane, ide za 20 dana derbi na OT ali mislim da nece ostati trener Celzija.

Morace Roman dobre pare da pukne na ljeto za remont ekipe

MUFC

Comment

• Originally posted by Miki28 View Post
                          Ja bih volio da ostane, ide za 20 dana derbi na OT ali mislim da nece ostati trener Celzija.

Morace Roman dobre pare da pukne na ljeto za remont ekipe

Ahahah, koliko si pokvaren. Daj boze da popije otkaz pre tog derbija. [emoji3]
                          IMG-20190614-192941
                          "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                          Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Nema nesto Fiksnog nakon poraza Celzija. Da se nije samobanovao

Greska bi bila oterati Kontea, moze on ovo da preokrene. Samo mu je potrebno da se raspucaju Ziru ili Morata i da ne uparuje na sredini Kantea i Bakajoka.

Comment

• Tu je fiksni, sad navija za Junajted (Murinja), ali je vec otpisao ovu sezonu.
                              Kaze jos 5wc igraca na leto i Murinjo uzima quadruplu sledece.
                              IMG-20190614-192941
                              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                              Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
                                Ahahah, koliko si pokvaren. Daj boze da popije otkaz pre tog derbija. [emoji3]
                                Sto? Pa bas bi bilo zanimljivo da vidimo njega i Zozea posle prozivki a i jadni novinari su sigurno ispisali clanaka i clanaka za taj susret pa da ne propadne

MUFC

Comment

Working...
                                X