Kad smo dali ovakav timski gol zadnji put? Napokon laca idemoo [emoji3]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Miki28 View PostKoja je ovo pozicija Pogbe u odbrani? Koja promaja duva izmedju Matica i njega, non stop neko sam u tom dzepu na 30m od gola
Sent from my iPhone using TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostJang nijednom nije potrcao zad Marsijala da mu otvori prostor, nijednomOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ma cim sam vidio da je starter odmah sam se smorio. Barnli je ekipa koju trener itekako spremi pa su tako svaki put bili spremni na Jangovo lomljenje na desnu nogu, nijednom nije to odradio kako treba a kad ti i krilo i bek idu na to da desnom centriraju itekako je lako braniti se sa te strane.
Sa druge strane Mata nevidljiv, Valensiji izgleda zabranjeno da bude previse aktivan u napadu.
Sve u svemu cemer i jad
Sent from my iPhone using TapatalkHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment