Kakav je majstor ovaj Kutinjo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
BogotacOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostI pao je Lester,idemooo.Napokon se vidjela prava energija,borbenost.Sa ovakvom igrom u nastavku sezone nista nije nemoguce pa ni da se izbori evropa.
Originally posted by MareLFC View PostBogotacsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostTreba jos dosta da im se poklopi da bi izborili Evropu. Nije nemoguce, ali to znaci da bi na kraju sezone morali biti bolje plasirani od Brnlija i Evertona .... zajeban task.
Comment
-
Skromno, mora bolje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mamurna atmosfera na Enfildu.
Dobro je, ne gresimo puno, ne trosimo se mnogo.
Opet masimo zicer u zavrsnici poluvremena, valjda nas nece opet to kostati.
U poslednje vreme nam drugi deo utakmice obicno bude problem, ali ocekujem da dodamo gas i rutinski zavrsimo ovo.
Comment
-
Dobro je, lakse se dise.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Evo ga LallanaLast edited by MareLFC; 26-12-17, 20:14.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment