Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by limun View PostIzvinjavam se navijacima Junajteda sto sam navijao za Lester i svojim navijanjem povredio osecanja njihovih navijaca. Navijacu za Junajted ubuduce ako je to uslov da ne bih dobio ban. Zelim da ostanem clan foruma.
Nadam se da ubuduce necu dobijati kaznene poene. Surov je ovo svet.
Originally posted by limun View PostNisam trolovao u postu "Ajmo Lester" ili kako vec, vec sam iskreno navijao za Lester. Od srca, kunem ti se.
A za taj post sam dobio kaznene poene. Ne volim Junajted i ne vidim nista lose sto to pokazujem. Mislim da upravo ovom forumu to fali, ono sto se moze naci u temi KK Crvena Zvezda MTS. Sukob stavova, izliv postova, navlacenje novih odgovora. Forum je mrtvilo bez toga.
Ja sam dobio kaznu sto sam pokazao navijanje prema Lesteru, kako to moze biti kaznjivo...
Originally posted by limun View PostPa ja sam napisao da ne volim Junajted i da zato navijam za Lester.
Morao sam da dam objasnjenje jer ako nastavim ovako, automatski cu dobiti ban na osnovu kaznenih poena. A dobio sam ih danas prvi put za celo moje prisustvo na forumu od otprilike godinu dana.
Kad bih napisao recenicu iz tvog posta, dobio bih perma ban.sigpic
Comment
-
Znaci onaj ko iskreno pljuje, on moze da pljuje dokle hoce i kako hoce, dok onaj ko (po misljenju moderacije) provocira ili troluje kroz svoje "pljuvanje na finjaka" biva sankcionisan?
Interesuje me na koji nacin odredjujete ko je ozbiljan, a ko se sprda?
I to sto je Limun oznacen kao trol od strane nekih ljudi njega automatski pretvara u trola kroz svaki post koji napise?
Iskreno, zabole mene i za Limuna i za necija povredjena osecanja, samo da nije ovo ipak subjektivnost?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Čekaj brate, priča jeste tužna i sve, i žao mi ga...ali ima li on noge i dalje? Nek traži posao jbte. Šta, zarađivao milione, pa sad mu je ispod časti da nađe neki manji posao?
Moli za milostinju kao da je invalid. Idi brate, nađi neki posao. Bar u Engleskoj može da se nađe nešto...
I nigde se ne pominje što mu je žena napravila to što je napravila.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostZa ovu provokaciju ide jos poena pa ti samo nastavi.
Ja razumem da ne gajis posebne simpatije prema mom nacinu pisanja, ali kao covek sa odgovornoscu u ovoj zajednici, ne bi trebalo da budes pristrasan kada je u pitanju odstranjivanje clana foruma.
Jasno je da Vladan, iako je administrator, neretko provocira. Stavise, ja na kulturniji nacin od njega to radim. Nikada ne provociram nekoga direktno, vec samo izlazem stavove koji su ocigledno epicentar negativnih reakcija.
Ako jedan od ceonih ljudi cini tako nesto, to jasno daje uverenje o dozvoljenoj granici peckanja koju ja niti u jednom postu nisam prekoracio. Cak sam dosta ispod te granice, jer ja sam dobijao uvredljive komentare koji se ticu moje ishrane i mog nacina zivota, sto je mnogo veca stvar u odnosu na sipmatisanje prema sportskom klubu. Ti komentari su bili direktno upuceni meni, a ja ovde nikoga ne citiram niti jurim pojedinacno.
Da se razumemo, meni ni malo ne smeta uvreda ili provokacija na moj racun, ja mislim da je to sastavni deo bilo kojeg drustva, samo bih voleo da odredjene granice budu primenjivane na svakog clana.
Originally posted by srdjan_sl View PostNisi dobio poene za taj post nego za cista kradja i pokusaj da svaki put onako na hinjaka provociras, vec duze vreme ti se gledaju takvi postovi kroz prste ali veruj mi nece vise nijedan bar na ovom delu foruma.
Originally posted by srdjan_sl View PostDa si iskren i pricas kao on ne bi dobio ni poene ali kako vec gore spomenuh svaki put pokusavas hinjski i podmuklo da provociras i trolujes pa eto dobijes poene, ja se iskreno nadam da ces prestati ali nemam nikakav problem ni da nastavis.
Da ponovim, citajuci postove administratora foruma upucenih meni dobio sam ohrabrenje da i ja postupim slicno, a da li je to on cinio vise iskreno nego ja i je li to bilo manje podmuklo, svakako je apsurdna rasprava.
Neka se bar kaze ko ima privilegiju za vecom granicom, ko je manje privilegovan i to je to.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZnaci onaj ko iskreno pljuje, on moze da pljuje dokle hoce i kako hoce, dok onaj ko (po misljenju moderacije) provocira ili troluje kroz svoje "pljuvanje na finjaka" biva sankcionisan?
Interesuje me na koji nacin odredjujete ko je ozbiljan, a ko se sprda?
I to sto je Limun oznacen kao trol od strane nekih ljudi njega automatski pretvara u trola kroz svaki post koji napise?
Iskreno, zabole mene i za Limuna i za necija povredjena osecanja, samo da nije ovo ipak subjektivnost?sigpic
Comment
-
Originally posted by limun View PostOvo provokacija? Kako bi se tek okarakterisali odgovori Vladana, bicija i jos par pojedinaca na moje postove u raznim temama na ovom forumu?
Ja razumem da ne gajis posebne simpatije prema mom nacinu pisanja, ali kao covek sa odgovornoscu u ovoj zajednici, ne bi trebalo da budes pristrasan kada je u pitanju odstranjivanje clana foruma.
Jasno je da Vladan, iako je administrator, neretko provocira. Stavise, ja na kulturniji nacin od njega to radim. Nikada ne provociram nekoga direktno, vec samo izlazem stavove koji su ocigledno epicentar negativnih reakcija.
Ako jedan od ceonih ljudi cini tako nesto, to jasno daje uverenje o dozvoljenoj granici peckanja koju ja niti u jednom postu nisam prekoracio. Cak sam dosta ispod te granice, jer ja sam dobijao uvredljive komentare koji se ticu moje ishrane i mog nacina zivota, sto je mnogo veca stvar u odnosu na sipmatisanje prema sportskom klubu. Ti komentari su bili direktno upuceni meni, a ja ovde nikoga ne citiram niti jurim pojedinacno.
Da se razumemo, meni ni malo ne smeta uvreda ili provokacija na moj racun, ja mislim da je to sastavni deo bilo kojeg drustva, samo bih voleo da odredjene granice budu primenjivane na svakog clana.
Gresis.
Nigde u pravilima nisam nasao clan koji kazuje da moramo biti iskreni na forumu. Ja imam svoj nacin pisanja i apsolutno se trudim da ne prekrsim niti jedno pravilo.
Da ponovim, citajuci postove administratora foruma upucenih meni dobio sam ohrabrenje da i ja postupim slicno, a da li je to on cinio vise iskreno nego ja i je li to bilo manje podmuklo, svakako je apsurdna rasprava.
Neka se bar kaze ko ima privilegiju za vecom granicom, ko je manje privilegovan i to je to.
Evo vidis greskom sam ti stavio kaznu za taj post pa nakon toga obrisao kaznu i dao za sledeci, mada sve si ti to dobro video i bez mene ali kad me vec prozivas da ti odgovorim.
Sto se tice ovog da imas svoj nacin pisanja i da se trudis da ne krsis pravila, moraces ili da se potrudis bolje da ih ne krsis ili ces biti sankcionisan.
EDIT:
I da odmah napomenem svako sledece komentarisanje rada moderacije ili nastavka rasprave o necemu sto ne odgovara ovoj temi bice strogo sankcionisano.Last edited by srdjan_sl; 24-12-17, 13:12.sigpic
Comment
-
FT 0:3
Zaslužena pobjeda Spursa. Bili su bolji iako treba reći da je dosta "velikih" odluka otišlo u njihovu korist. Alli je mogao dobiti crveni, penal je diskutabilan, nama nije suđen čisti penal (tada je doduše utakmica već bila gotova). Također treba uzeti u obzir da su nam falila dva standardna prvotimca u obrani. Taylor je čak i dobro odigrao, ali Long je napravio penal, nije držao liniju kod drugog gola i ispao kod trećeg. Situacija na ljestvici je još uvijek jako dobra, šest bodova smo iznad osmoplasiranog Leicestera i praktički smo osigurali opstanak u ligi u prvom dijelu sezone.
Comment
Comment