Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bez LS, koju je osvojio samo sa Leom?
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Samo bas bi voleo da vidim dvomec Barsa-Siti, mislim da bi prstalo na sve strane.
      sigpic

Comment

• Teze je ovako dominirati PLom, nego osvojiti LS...
        IMG-20190614-192941
        "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
        Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Ma ako bi uzeo LS sa Sitijem, usao bi u ozbiljnu konkurenciju za najboljeg trenera svih vremena.

Comment

• Svaka cast Pepu za ovu sezonu u PL, doktorirao.

Ali ja mislim da ovaj Siti ima dosta mane, koje Murinjo je otkrio, ali nije imao hrabrost da iskoristi/igrace (citajte Pogbu, mnogo bi znacio u kontre). Imali smo prilike vidjeti da im napad nista ne moze, OVAKAV NAPAD nista ne moze stvoriti. Ja mislim da ce malo ozbilnija ekipa (Barsa,Real,Bajern) iskoristiti mane Sitija i da ce ih izbaciti. Vidjecemo.

Comment

• Ovo izgleda toliko dominantno, da se plasim da narednih nekoliko sezona ne ubije konkurentnost u PLu.
              IMG-20190614-192941
              "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."

Comment

• Ederson completed more passes (20) than any other Huddersfield player on the pitch at the St John's Smith stadium.

Manchester United 1-1 Manchester City HT: Ederson (19) has completed more passes than any United player

Manchester City goalkeeper Ederson completed more passes (22) than any Burnley player managed in yesterday's game.

Ederson completed more passes (26) than both Christian Eriksen (24) and Dele Alli (17)

Ederson has completed more passes in the Premier League this season (137) than Romelu Lukaku (126).

Comment

• Del Ali treba da dobije suspenziju za onaj start nad De Brujeom. Mnogo bezobrazan lik, mora neko malo da ga spusti na zemlju. Cista namera da povredi.
                  sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                  Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Kakva je Siti ekipa i Junajted od njih izgubi na asistencije Lukakua i njegov promašen zicer.

Comment

• Originally posted by BorisUnited99 View Post
                      Kakva je Siti ekipa i Junajted od njih izgubi na asistencije Lukakua i njegov promašen zicer.
                      Ne budi smesan ljudi su vezali 20pobeda, razvalili sve redom. Imali su malo srece protiv parkiranog basa na OTu, ali i to mora ponekad. Kad razneses Arsenal,Celsi,Spurse,Liverpul...
                      IMG-20190614-192941

Comment

• Jake su razvaljivali, a mucili su se protiv Bormuta, Sotona, WHa, Hadersfilda...znaci jedino bunkerom nekako da ih zaustavis, ali ni to trenutno ne pomaze.

Comment

• Murinjo je bio najblizu, odnosno je pokazao kako treba da se igra protiv ovakvog Sitija, i kako je logicno! Jedino ih tako mozes pobjediti.

Comment

• Kakva glupa rasprava. Gleda se ko je bio najbliže da zaustavi Siti koji je dobio 16 utakmica za redom.
                            I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by Adam The Llama View Post
                              Ne budi smesan ljudi su vezali 20pobeda, razvalili sve redom. Imali su malo srece protiv parkiranog basa na OTu, ali i to mora ponekad. Kad razneses Arsenal,Celsi,Spurse,Liverpul...
                              Ja prvi kažem da su fascinantna ekipa i poštujem Gvardiolu strašno, ali baš zato mi je onakav poraz Junajteda još teži. Izgubiš na glup način, još sve bez Pogbe bez kog si upola slabija ekipa.

Da su vas i ostale klubove raznijeli se slažem i to nisam ni komentarisao.

Comment

• Ne bi nista Pogba promenio, isti bi pristup imao Murinjo. A kad bi imao drugaciji pristup, izgubio bi 4/5:0 lagano.
                                Bas precenjujete Pogbu(iako jeste najbolji igrac Junajteda), a mene zanima koga bi birali kada bi mogli KdBa ili Pogbu?
                                IMG-20190614-192941

Comment

Working...
                                X