Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2017/18

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne znam..ti si se posle kao izvinjavao sto nisi i ostale pomenuo i stavio sve u isti kos.
    A da smo ti trn u oku..pa ti lako zapadnemo u isto... nije nikakva tajna

tt
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jesam, zato sto su se osetili ljudi prozvanim, a uopste namera nije bila da se proziva bilo ko. I zato sto su se mozda navijaci drugih velikih konkurentnih klubova osetili izostavljenim i samim tim ispada nipodostavanje drugih ekipa. Ali to ne menja cinjenicu da su jedino navijaci Juanjteda neretko bezobrazni prema Sitiju i Gvardioli ovde (ne svi naravno, da ne budem pogresno shvacen). Ostali nisu (sem Fiksnog, ali Fiksni je poseban slucaj).
      Ti da mi budes trn u oku!?!??! Nema sanse - mozes da mi budes samo melem za oci.
      Last edited by Sandugp; 30-11-17, 08:27.
      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• sloboda ili ništa

Comment

• E sad...edit prethodnog posta ili ti drugi pasus postavio si posle mog. Postena jesam... nepristrasna...pa mislim da takvih nema, ma sta pricali i ma koliko se trudili da budu.
          Neko ovoreno kaze, bespotrebno nasedne glupo, iznevira se (nema opravdanja, slazem se, ali znas ti vrlo dobro kako to vec ide)...neko kaze to isto samo uvijeno, mozda birajuci reci (i ovo znas).
          Ali sustina je ista, razlike nema mnogo izmedju njih, a sumnjam da ce neko mene bas da poslusa, no mogu da probam.... Djavoli, smirite se, ignorisite ono sto vam se ne svidja, ima jos mnogo da se igra.

I zato sto su se mozda navijaci drugih velikih konkurentnih klubova osetili izostavljenim i samim tim ispada nipodostavanje drugih ekipa
          O ovome ti pricam. Tvoj vec prepoznatljiv stil, pa nemoj da se cudis onda reakcijama.... iako ih ne odobravam, naravno... al ti i to pod*ebavanje ne stoji uvek.

Pazi samo da melem ne sadrzi kapsaicin, nadrljaces.

tt
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Sve sto sam imao jos sinoc sam lepo objasnio. Ko ne razume - zao mi je, ali ja zaista mrzim da se ponavljam i pricam jednu istu pricu vise puta.
            sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Aggggrhhhh nemoj drugi put tako lepo samo.

tt
              sigpic

Comment

• Sandu dzabe se vadis, zvacemo Kronosa da te banuje zbog flejmovanja ili nekih drugih anglicizama.

Elem, hocemo da pricamo malo o tome kako Liverpul ima najbolji set krila u poslednjih deset godina u pl-u?
                Originally posted by Dekinjo
                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                Originally posted by La Jugoslavia
                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Al niko da mi kaze sta bi ovde?
                  sigpic

Comment

• Kronos kada bi svoju jurisdikciju prosirio na ovaj PDF, pola navijaca Junajteda bi provodili vise vremena u banovicima nego na forumu.
                    Sva sreca pa nije covek u mogucnosti da se ozbiljnije posveti fudbalu.
                    sigpic

Comment

• Comment

• Olja...
                        "I was telling Nathan Redmond how good he is at the end. Southampton have some super talented players, Redmond is so good one against one. But they didn't' want to play, they were time wasting from the ninth minute. I just wanted them to play." - Guardiola to BBC post-match.

Comment

• Nije ovo za suspenziju. Zustro komentarisao sa protivnickim igracem. Jeste ga zagrlio i dodirnuo, ali nije bilo nikakve zelje za fizickim sukobom.
                          Bicu bas neprijatno iznenadjen u koliko bude suspendovan.
                          sigpic

Comment

• Sandu ako ti se neki post ne svidja slobodno prijavi, a ima ko da uredjuje ovaj deo foruma nista ne brini.

Ovo za Gvardiolu je cak mozda i tacno, secam se da je jednom na Kimiha slicno galamio, mada je on bio njegov igrac. U svakom slucaju svaka mu cast ako je tacno.
                            sigpic

Comment

• Hvala Scousere
                              Videla sam na netu.

tt
                              sigpic

Comment

• Originally posted by srdjan_sl View Post
                                Sandu ako ti se neki post ne svidja slobodno prijavi, a ima ko da uredjuje ovaj deo foruma nista ne brini.

Ovo za Gvardiolu je cak mozda i tacno, secam se da je jednom na Kimiha slicno galamio, mada je on bio njegov igrac. U svakom slucaju svaka mu cast ako je tacno.
                                Hvala, ali posto nikada u zivotu nisam prijavljivao postove, nameravam da tako i nastavim. Tako da se necu baviti prijavama
                                sigpic

Comment

Working...
                                X