Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by 61563 View PostZiv bio..neka nek otpisuju Don Kontea i prosle sezone su...Aspi /Alvaro spojili se ko da igraju ceo zivot zajednosigpic
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostZiv bio..neka nek otpisuju Don Kontea i prosle sezone su...Aspi /Alvaro spojili se ko da igraju ceo zivot zajedno
Willian mi nije bio na nivou danas...previse cuvao loptu i lako gubio u par navrata
Ali drugi go AlvaraZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Erik View PostZasto?
Sta je tebi, navijacu Juventusa, Junajted ista skrivio u zivotu da mu zelis sve najgore?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by bice View PostNe otpisujte Kontea, kako gazi veliki mag, sledece kolo ce spustiti na zemlju Pepa.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostAko neko voli Kontea ovde, ja ga volim. Pratio sam ga i kao igraca i kao trenera. Pratim ga skoro 30 godina. I postujem ga i volim, ali mislim da nece moci da zaustavi Prevarante jer su se bas jebeno zahuktali.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostAko neko voli Kontea ovde, ja ga volim. Pratio sam ga i kao igraca i kao trenera. Pratim ga skoro 30 godina. I postujem ga i volim, ali mislim da nece moci da zaustavi Prevarante jer su se bas jebeno zahuktali.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostSamuraj, ti glumis ili sa ono stvarno deluded.
Video si kako Konte razmontira granitnu tvrdjavu Britaniju, gde Junajted bod uze na gostovanju... Iskreno lagan start sezone je imao Junajted obzirom kako Everton raspadacki igra, kako se Sautempton muci u napadu ....sigpic
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostAko pratis vec toliko dugo fudbal onda i znas da ovo nema nikakve veze i da ce tesko ovaku formu odrzati u ligi(pogotov ovako teskoj) i ligi sampiona.
Originally posted by Erik View PostMa on je bre obican hipstersigpic
Comment
Comment