Vec treba da pocne da se sprema za rat protiv Pulisa.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Jax Teller View PostPixi od sad WH kad igra budi tu i hvali protivnicke ekipe [emoji3]
Comment
-
Evo u emisiji nekij na sk1 Vladan ili Vlada čuveni što je pretprošle god na početku sezone rekao da Lester sigurno ispada, pa su uzeli titulu, sad kaže da Chelsea bez Koste nema šta da traži u borbi za titulu. Znači Chelsea uzima.
Kakav iritantan lik, puno zna, ali kako on tvrdi. Hvala mu što mi otkrio ko uzima.
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostEvo u emisiji nekij na sk1 Vladan ili Vlada čuveni što je pretprošle god na početku sezone rekao da Lester sigurno ispada, pa su uzeli titulu, sad kaže da Chelsea bez Koste nema šta da traži u borbi za titulu. Znači Chelsea uzima.
Kakav iritantan lik, puno zna, ali kako on tvrdi. Hvala mu što mi otkrio ko uzima.
E sad on ima neki problem sa CFC ne znam koji al vise ga mrzi i od LFC i Lidsa zajedno a navija za MU,pa ispadne da lupa al ustvari je samo pristrasan.Da i ne voli Spance nikako posebno Barsu.....radovao se on i kad je Morata promasio penal,protiv AFC i dosta puta je lose pricao CFC i pred proslu sezonu
Comment
Comment