Originally posted by Lord Gangarić
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2017/18
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bravo Emre, inteligentno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Deri senegalski majstore, za klasu bolji od svih igraca Liverpoola ( Mada ce mu se Salah pridruziti )
Comment
-
Pazi odbrane, place mi se.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostMane je najbolji igrac Liverpula, ali Kutinjo je dosta bitan za ofanzivu.
Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
Ono sto Cou moze na terenu, Mane ne moze ni na fifi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
'ebem ti ja trziste gde ne postoje bolji igraci od Matipa, Lovrena, Hendersona.Last edited by mark !t zer0; 12-08-17, 14:04.sloboda ili ništa
Comment
Comment