Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kritike, žalbe i ostale zamerke

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Seoski Terminator View Post
    I sta kazes?
    Nista.

Ne moze nata da bude Brnabicka, jer je nata svoj covek sa svojim misljenjem i autonomnim stavom.
    A igrom slucaja vrlo dobro poznajem administratore ovog foruma, pa mogu i za njih da garantujem da nikada tako nesto ne bi trazili od njega. Da bude covek koji ce obavljati njihov prljav posao.
    Tako da uproavo zbog toga pitam tebe Princevicu sta ti mislis - jer me interesuje i tvoje misljenje.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Je li moze neko da sumira dosadasnju raspravu u jednom postu, da mogu da procitam kad bude pus pauza na poslu?

Znam da je uobicajena tema rasprave, ali vidim neka zanimljiva imena tu pa da vidim da nije sta novo

Kronose, okrenuce se tebi kapica

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        Nista.

Ne moze nata da bude Brnabicka, jer je nata svoj covek sa svojim misljenjem i autonomnim stavom.
        A igrom slucaja vrlo dobro poznajem administratore ovog foruma, pa mogu i za njih da garantujem da nikada tako nesto ne bi trazili od njega. Da bude covek koji ce obavljati njihov prljav posao.
        Tako da uproavo zbog toga pitam tebe Princevicu sta ti mislis - jer me interesuje i tvoje misljenje.
        Ja nikada nisam rekao da Ana nema svoje misljenje i da obavlja prljavi posao. Ne znam otkud ti to. A posto poznajes administratore vrlo dobro, ne vidim svrhu da mene pitas ko je ovde ko. Moje misljenje je da Nata nije Vucic, vec Brnabic

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
          Je li moze neko da sumira dosadasnju raspravu u jednom postu, da mogu da procitam kad bude pus pauza na poslu?

Znam da je uobicajena tema rasprave, ali vidim neka zanimljiva imena tu pa da vidim da nije sta novo

Kronose, okrenuce se tebi kapica
          Moze:
          Madrid ko madrid KZSP
          Nata mu spustio iskusno pa postao Brnabic Ana
          Seoski se raspisao, valjda mu zanimljivo a upravo se sa njim desava ono za sta druge kritikuje (da ne pisu nista sem da se zale - tako i kod njega, samo sto on brani moderaciju)
          Kronos planira kao Tito - da umre na funkciji
          Princ potprckuje iskusno iz senke
          Limun progledao
          A Olja je divna
          I imamo i ove "kosarkse" majstora i dekarda koji onako iskusno daju svoje umetnicko miljenje na ovu temu
          I Bojana - koja je uspela u onome sto Kronos tek pokusava da uradi
          Pominju i Vladana ali se on nije ukljucio - verovatno igra igrice pa ne stize

Mislim da ces biti zadovoljan ovim kratkim rezimeom.
          sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Originally posted by madrid View Post
            Naravno ja sam i napisao to notu. Da sam ti par puta pisao na PP i da si mi korektno odgovorio na moje pitanje, i da je to bilo potpuno ok.
            Najveci problem je u tome sto bi svi zeleli da odredjuju ko ce sta, kako i gde da pise, a pri tom, smatraju da se pravila ne odnose i na njih. Pravila vaze i za starosedeoce i za nove clanove i tu nema rasprave. Kada bi malo vise obratili paznju na to sta pisu jedni drugima i kako - mnogo bi manje bilo i banova i rasprava oko istih.
            "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
            Meša Selimović

Comment

• Originally posted by PRINCIP View Post
              Ja nikada nisam rekao da Ana nema svoje misljenje i da obavlja prljavi posao. Ne znam otkud ti to. A posto poznajes administratore vrlo dobro, ne vidim svrhu da mene pitas ko je ovde ko. Moje misljenje je da Nata nije Vucic, vec Brnabic
              Rekao sam ti vec. Svrha je jednsotavna. Zanima me tvoje otvoreno misljenje. Onako iskreno.
              sigpic

Comment

• Dobar ti rezime Sandu

Elem...

Ima nekoliko momaka čije sam odrastanje ovde ispratila
                Postoje 3 grupe

I grupa, nažalost ona ima samo jednog člana... gde je momak, tada 19 godina ako se ne varam, bio izuzetno zreo i sjajan sagovornik od starta, i preko pp i na forumu, to je Mamba, koga nema ovde odavno Ima pametnija posla.

II grupa, gde nismo pročeli slavno, ali nekako i relativno brzo izgladili odnose i počeli da se kapiramo, bez obzira na različitosti, kao što je Seoski (ova grupa ima još jednog člana) i

III grupa sa kojom sam godinama od samog početka bila na krv i nož, sve je prištalo, naravno, pp nije postojao za nas..a sada kada dođu, jedan se meni prvo javi pa tek onda piše nešto ako ima šta, a drugi se obavezno javi.

Mambu sam morala da pomenem, jer ovi ostali koliko su bili zadrti, pogotovu iz III grupe i neartikulisani, mada i mlađi od njega, toliko je on bio izuzetno zreo i "normalan", što me je fasciniralo.

Naravno pričam o mladim momcima, da ne bude zabune, nisam uzimala ostale forumaše u obzir, a i sa drugima je bilo šareno. Na sreću malo je bilo onih sa kojima sam počela dobro, a završila neslavno. Bilo ih je, da se ne lažemo, ali tek mizeran broj.

Šta ovo sve govori? Da ne samo da smo različiti po obrazivanju, godinama, interesovanjima, shvatanjima, okruženjima, bla, bla.. već je u virtuelnom svetu, mnogo više nego u realnom gde se gledamo i slušamo, potrebno maksimalno biti prvo pažljiv, tolerantan, dobronameran, pa i predusetljiv. Naravno sve je ovo teško vrlo, oni ljudi koji su takvi privatno takvi su i ovde. Nesporazumi začas mogu da se naprave iz nerazumevanja, neraspoloženja prenešenog iz realnog i ode mast u porpast. Još ukoliko se obe strane sudare ko ovnovi na brvnu gde svako tera svoju priču i misli da je u pravu, najpametniji ili koji nema sluha da zastane i sasluša onu drugu... ćaaaaooo, onda se uvuku i voajeri sa strane i tako.

lako je pametovati ovde, treba se i promeniti, zagledati u sebe, pa tek onda u druge. Šta sam ja mogao da uradim da do sukoba ili nesporazume ne dođe. A i kao je već došao, da ga smanjim, pekinem ili... ok došao i prošao, izvini, idemo dalje. Izvini? Kaže li to neko od vas ikada?
                Ja sam rekla.
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jos samo da nakon tog "izvini" napises i "Limune" i idealan post
                  sigpic

Comment

• Ja vas sve volim.

Comment

Jos samo da nakon tog "izvini" napises i "Limune" i idealan post
                      E pa sad, nemojmo preterivati, ne uzvinjavam se uvek
                      Nije samo lepo što ne kažeš odmah šta misliš, već kasnije...

Jesam li tebi nekada rekla?
                      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• I ja bi trebalo da se uputim Bojani izvinjenje jer sam uvek bio djubre prema njoj iako neretko to nije zasluzila. I nikada, ali nikada mi nije uzela za zlo. Tako da Bojana izvini.

A ti Olja, gde ti .... ti mi ni dobro jutro ne pozelis - kamoli nesto vise
                        Last edited by Sandugp; 22-02-18, 18:14.
                        sigpic

Comment

I ja bi trebalo da se uputim Bojani izvinjenje jer sam uvek bio djubre prema njoj i ako neretko to nije zasluzila. I nikada, ali nikada mi nije uzela za zlo. Tako da Bojana izvini.
                          Nemoj, sutra ce neko cudo da pada
                          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Odmah da vam kažem da Sandu LAŽE!
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Ivan_pg View Post
                              Ja vas sve volim.
                              Spoiler
                              Ako mi časi smrti postanu bliski,
                              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
                              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
                              Nije umio da odstupi,
                              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
                              Pao unapred, a ne unazad,
                              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
                              Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Nemoj, sutra ce neko cudo da pada
                                Odoh u crkvu pre posla da se ispovedim - ovo nece na dobro.
                                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                                Meša Selimović

Comment

Working...
                                X