Nemojte ovde o tome. PP za sve sto vam nije jasno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe i ostale zamerke
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kronostime View PostJa strog?
Samo ne dam da rasprava ode u nezeljenom pravcu gde bi doslo do medjusobnih uvreda na najnizem nivou.
Comment
-
Ma i treba tako .... vidis kako su tamo mirni ko bubice. Ne sme niko rec da pisne. Mislim barem javno - moguce da kronosa ocrnjuju preko pp
U sustini samo jako, i strogo od samog starta.
Gandalf i Ricma su odlicni momci, ali im je prag tolerancije visok. Spustite to kronostime-a u podrum neka se prikljuci njima dvojici. I onako je ovde vecdva meseca - upoznao se covek sa svima i nema sta ko da mu zamera na konto toga da je novajlija.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Jeste Kronos malo strožiji, ima malo i u tome što pisana nije isto što i živa reč pa nekad može nešto da se shvati zlonamernije nego što to zapravo jeste, ali i takav je Solomon lično za onaj moderatorski šljam sa bivšeg foruma. Samo malo više tolerancije po meni i sve pet.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ja lepo zamolih da se prekine sa ovim pricama oko banova na temama van kosarke i ocekujem da se toga drzite
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostBanujte Dulenceta počeo je da me zapostavlja
Nemoj da me zavijes u crno.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostBanujte Dulenceta počeo je da me zapostavlja"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMa i treba tako .... vidis kako su tamo mirni ko bubice. Ne sme niko rec da pisne. Mislim barem javno - moguce da kronosa ocrnjuju preko pp
U sustini samo jako, i strogo od samog starta.
Gandalf i Ricma su odlicni momci, ali im je prag tolerancije visok. Spustite to kronostime-a u podrum neka se prikljuci njima dvojici. I onako je ovde vecdva meseca - upoznao se covek sa svima i nema sta ko da mu zamera na konto toga da je novajlija.),mada su ok i ovi novi na PL JT i Srdjan..Maric je ok decko,al mislim da ima nesto nizi prag,a neka kronosa na kosarci
Last edited by 61563; 14-09-17, 12:55.
Comment
-
Ban je potpuno zasluzen, i cela administracija i moderacija (svi do jednog) su se slozili oko duzine bana, iako je bio za mnogo vise. Znajuci Abrahama od ranije, kao coveka koji mnogo doprinosi forumu, i da kada je impulsivan ne moze da se zaustavi, odluceno je da bude 'samo' mesec dana za sad.
Comment
Comment