Na mene se niko ne zali.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe i ostale zamerke
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@ Sandu sa prvim delom se i slazem, ja sam amaterski posmatrac tenisa/kosarke/fudbala, pre cu igrati coc,rs a lol sam prestao. Samim tim razumem da nista posebno ne doprinosim, ali se nikako ne slazem da budem stavljen u grupu koja kuka, jer ne kukam, a niti branim moderaciju, ali da, branim Kronosa, i ne radi se toliko o kronosu koliko o preterivanju u napadanju istog. Jer ja u tu listu u koju si ti mene ja bih stavio Lord Aleksoni-a kao sto se moze skapirati iz prethodnih postova koje si ipak izgleda i procitao. A sebe ne smatram profesionalnog kukulele clana-a (bar ne vise), osim ako pitas Bojanu kojoj sam kukao tokom AO-a na PP.
@Dekkard nikako ne mogu biti sidekick nekome ko me je banovao (i to me samo ona banovala,sramota!).
@Indigo Pocastvovan sam da u bilo kom kontekstu budem pomenut s tvoje strane. P.S. Patrice O'neal je kul lik, RIP.
@Olja
Last edited by Seoski Terminator; 22-02-18, 23:42.
Comment
-
-
Originally posted by Seoski Terminator View Post@Dekkard nikako ne mogu biti sidekick nekome ko me je banovao (i to me samo ona banovala,sramota!).
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostNa mene se niko ne zali.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by miha92 View PostAko se tako stiče popularnost aj kod mene u kafanu da se iznapijamo k'o teča na svadbi
Javi se marli znam da citas
Gde ti je kafana?There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Seoski ...
Ma to se ja sprdam. Ima u svakoj sali malo istine, ali nista toliko tacno da bi trebalo da se zabrines - ne dozivljavam te kao nekoga ko samo kuka.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostKada se spomene besplatan alkohol to je obicno znak da ce se limar pojaviti
Javi se marli znam da citas
Gde ti je kafana?MESSI 10
Comment
-
Originally posted by miha92 View PostZarkovo selo nije moja kafana, da me ne shvatite pogrešno, nego trenutno radim tu dopunski pa mogu da vas počastima kad gazda ode negde Salim se, svratite da popijemo koju“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment