Kakav bre šovinizam, najobičnija sprdnja na naturalizovane igrače.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe i ostale zamerke
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Ganac View PostKakav bre šovinizam, najobičnija sprdnja na naturalizovane igrače.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostCuj ovog sprdnja na naturlizovane igrace, bi ti voleo da se neko sprda sa tobom u USA kad uzmes njihov pasos...itd. Izbaci to razmisljanje iz glave i u zahebancijama. Kao postoji sprdnja samo za njih, jos se spomene Dalmacija, ustase, italijani i prodaja...pa se svi posalju dole u CG. Mogu ja tako da se salim sa nekima ovde..
P.S. pokušaj da bar pravopisno izgleda pismeno.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostSlušaj, ti ako si funkcionalno nepismen, idi u večernju školu. Nisam obavezan da te edukujem.
P.S. pokušaj da bar pravopisno izgleda pismeno.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Inače, ako je klasično proseravanje tipa "crni Crnogorac", "pravi Crnogorac" i slični kretenizmi to je šovinizam i ksenofobija 1/1.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by StefanPG View PostGanac i Losmi po 24h da se smire.
Ako imate sporan post, prijavite ga, ovdje necete sigurno istjerati pravdu, pogotovo ne licne sukobe.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
-
Nisam ni video ovo. Ganac je bio najbolji moderator na ovom forumu. Dobrovoljno je prestao da bude zbog ma kojih razloga.
Ja i dalje mislim da bi(je) bio najkorektniji moderator.
Sramotan je ban njemu jer ja ne mogu da se setim njegove problematicne poruke ikada na ovom forumu. Svi mi ponekad upadnemo u vatru ali za njega nisam primetio.
A i da je bilo problematicnih poruka valjda covek ima dovoljno kredita perfektno obavljajuci i moderatorski i forumaski staz?!?!
Comment
-
Imao sam vrlo nekorektan post prema Mark it zeru gde sam prošao nekžnjen i ovaj put mu se izvinjavam, baš mi je krivo što sam tako odreagovao. Za ovaj post koji sam napisao i dobio 24 sata hlađenja iskreno - nisam očekivao, uzgred u pravilniku foruma stoji da:
3.4 Posebno obratite pažnju na gramatiku i preglednost postova. Konstantno loše konstruisane rečenice i nepregledni postovi, kao i rečenice bez osnovnog pravopisa mogu dovesti do upozorenja, a kasnije i bana (ukoliko se isto ponavlja).
Zbog toga sam i reagovao ali dolazim pod
4.1 Zabranjeno je svako vređanje i omalovažavanje ostalih korisnika foruma kao i iskazivanje mržnje i netrpeljivosti prema rasnoj, verskoj, nacionalnoj, polnoj, političkoj i svim drugim oblicima društvene pripadnosti i različitosti! Za bilo kakvu vrstu vređanja članova, automatski sledi ban!
Međutim, ovo je u koliziji sa
5.3 Pored banova kao krajnje mere udaljavanja sa foruma, postoje usmena (javna) upozorenja, kao i upozorenja (Infractions) u vidu kaznenih poena.
Različiti prekršaji donose i različite kaznene poene, a najviše može da se od jednog prekršaja dobije 50 poena.
Ko god dobije upozirenje (infractions) piše zbog čega je dobio, koliko traje (vremenski su različito ograničena) i koliko poena ta njegova kazna sadrži.
Onog trenutka kada se sakupi 100 poena, u toku tog vremenskog perioda dok traju, automatski sledi ban, tako je forum podešen, i to na mesec dana.
No nema veze, bilo pa prošlo.
Idemo dalje.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Znam ja da je Ganac korektan, zato i nece zamjerit sto sam ga sklonio na kratko i radi sprecavanja dalje raspravke sa kolegom koji se ocigledno osjetio uvrijedjenim. Na kraj krajeva, svadja je ugusena, svi su tu, znaci da smo reagovali pravovremeno [emoji4]
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Comment
Comment