Originally posted by Ulični basketaš
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kritike, žalbe i ostale zamerke
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nece, ti si sa Kronosove strane
Pazi tvoj slucaj:
Dekkard provocirao, ti mu odgovorio. Njega banovali a tebe nisu
Moj slucaj:
Nemam ti kad provocirao sa bananama i Carnex kamionima, ja mu odgovorio. Njega nisu a mene banovali.
Provaljujes semu?
P.S. Mada je mnogo ruzno ono sto si napisao
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View PostNece, ti si sa Kronosove strane
Pazi tvoj slucaj:
Dekkard provocirao, ti mu odgovorio. Njega banovali a tebe nisu
Moj slucaj:
Nemam ti kad provocirao sa bananama i Carnex kamionima, ja mu odgovorio. Njega nisu a mene banovali.
Provaljujes semu?
P.S. Mada je mnogo ruzno ono sto si napisao
Slucajno vidjeh tvoj post, pa mi nije jasno kako sam ja nekog provocirao vezano za banane, prije bih rekao da sam ja bio provociran. Volio bih da se to razjasni pa nadji i postavi odje postove o kojima pricas, da se utvrdi da li sam provocirao nekog sa bananama kako kazes. Spreman sam se samobanovati ako se utvrdi da je provokacija.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostNeka banuju i mene, zasluzio sam, ispunio sebi dan sa onim i to je toLast edited by nebitan; 16-01-19, 09:50.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Sa izbrisanim postom sam završio sa raspravom. Zašto sam samo ja banovan ide na čast onoga ko je određivao kazne. Koliko znam oduvek su se delili banovi za vređanje i psovke drugih forumaša, i tu ne bi smelo da bude izuzetaka, bez obzira da li je taj navijač KKP ili KKB, a kao što znamo i kao što se još jednom pokazalo oni su zaštićena vrsta.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSa izbrisanim postom sam završio sa raspravom. Zašto sam samo ja banovan ide na čast onoga ko je određivao kazne. Koliko znam oduvek su se delili banovi za vređanje i psovke drugih forumaša, i tu ne bi smelo da bude izuzetaka, bez obzira da li je taj navijač KKP ili KKB, a kao što znamo i kao što se još jednom pokazalo oni su zaštićena vrsta.
Ain`t gonna happen` ."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostNa dva topika trolujes i ocekujes zastitu?
Ain`t gonna happen` .
I nije trolovanje to što sam konstatovao da je za prve 3/4 postignuto 38 poena i da je to na nivou ženske košarke, a u stvari nije, častio sam vas. Taj post je košarkaški 1/1.
Ovaj drugi sa vaše teme može da prođe kao blaga provokacija, ali saborac ti Cooper ispaljuje desetine takvih dnevno potpuno nekažnjeno.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Jos samo da primis vec jednom k znanju da ta vrsta "cascavanja" na suparnickim temama nije dobrodosla, ni na jednom jedinom pdf-u, naprotiv... svuda se kaznjavaju, brisu i sl. Trica bez koske.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJos samo da primis vec jednom k znanju da ta vrsta "cascavanja" na suparnickim temama nije dobrodosla, ni na jednom jedinom pdf-u, naprotiv... svuda se kaznjavaju, brisu i sl. Trica bez koske.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Nikada ne pisem napamet. I taj post je nebitan, pisem za onaj na KKPsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNe očekujem zaštitu nego ravnopravno moderisanje. Padobranac je morao da fasuje ban, zamisli da je tebi to napisao,da li bi prošao sa tapšanjem po ramenu?
I nije trolovanje to što sam konstatovao da je za prve 3/4 postignuto 38 poena i da je to na nivou ženske košarke, a u stvari nije, častio sam vas. Taj post je košarkaški 1/1.
Ovaj drugi sa vaše teme može da prođe kao blaga provokacija, ali saborac ti Cooper ispaljuje desetine takvih dnevno potpuno nekažnjeno.
1. Sir Gagi nema bogatu istoriju trolovanja i preganjanja na PDF Kosarka i to mu je uzeto u obzir.
2. Nije prvi put da podizes tenziju na taj nacin.
3. Ako ti je nesto dozvoljeno - nije ti dozvoljeno sve. Isto vazi za tebe i ostale.
4. Ne pokusavaj da uvodis ovu pricu u sitna crevca i prevrtanje cinjenica kako tebi odgovara: banovan si zato sto podizes tenzije kad ne treba i bices banovan svaki put kad to uradis. I ti, i ostali!
Ako je tebi i ostalima spremnim na "patkometriju po svaku cenu" dozvoljeno da iznesete svoja misljenja i bili ste "zasticeni u tome" - ne znaci da mozete da to zloupotrebljavate i da odredjujete sta ce ostali forumasi da misle i pisu.
PS. Nemam nameru da raspravljam sa tobom na PM razloge - preterao si."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment