Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena Zvezda 2017/18 live

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne mogu te upućivati u situaciju kluba za koji navijaš. Ako ne znaš ne znaš, ne moramo svi sve znati.

Comment

• Originally posted by John Dies at the End View Post
      Kakav debi

Tko je janicar?
      Ma Simić iz razloga jer je pobegao ko ona ženska stvar sa 18. godina kada je klub možda bio i u najvećem kanalu.

Comment

• Sta vam je, ukoliko simic ovako nastavi, ako se vidi da je njegov povratak pogodak, eto nama uskoro i Jankovica nazad. Dakle na neki nacin Simiceva dobra igra u Zvezdi vrati ce Jankovica na Marakanu.

Comment

• Kog Jankovića sada

Comment

• Baš sam pisao da se ne bih iznenadio i da se onaj mamin sin vrati šta se sve događa, pri tom mislim na Filipa Jankovića.

Inače ja sam protiv.

Comment

• Stvarno kog ?? Boška ili Murinja ??

Nemoj nikakve Jankoviće sad ..

Comment

• Filipa bre. Naravno ako se proceni da on moze i hoce da igra. Ne po svaku cenu. Janjicar 2.

Comment

• Ma gde on, on ne zna ni da igra a debilčina je. Klošar musavi.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                    Ma gde on, on ne zna ni da igra a debilčina je. Klošar musavi.
                    Sve to ok, ali ako moze eto generacije opet na okupu. Zamalo Simic da asistira. Hoce ga lopta.

Comment

• As I said, nikakvi Jankovići, samo špic i toEto!!

Comment

• Simic ko lud igra, ovaj konkretniji od Lorenca sunce ti kalaisano

Comment

• Ma znam ko je .... samo ne razumem zbog cega takav "epitet" ???!!!! Mslim, suzdrzacu se nekih teskih reci na vas racun , lepo sam raspolozen ... ne znam kakva je trenutna situacija u Cz u mladjim kategorijama trenutno, ali moj savet je da svako ko moze "ode preko" , bez trunke grize savesti.

Posebno jer znam kakava je situacija i kakav nepotizam, "menadzerisanje" i slicne protekcije vladaju u velikom broju klubova u mladjim selekcijama

(Izvinjavam se na nepovezanom postu )

Comment

• Ma odlično igra janjičar jebeš ga.

Ne bih se iznenadio da ubrzo zacementira svoje mesto u prvih 11.

Comment

• Originally posted by salelesa View Post
                              As I said, nikakvi Jankovići, samo špic i toEto!!
                              Ne kazem za ovaj prelazni rok. Nego generalno na jesen sledece godine ako se sklope kockice.

Comment

• Voli svako o svemu da piše. Sloboda govora je civilizacijska tekovina. Ali pre nego što nešto napišemo bilo bi lepo da razumemo situaciju. Ti si moj dragi Džone naučio tih 10 tugalica srpskih o menadžerisanju itd i samo vrtiš.

Lep savet daješ, timu za koga navodno navijaš, srećom se ne pitaš ništa.

Simić iako nije pola Melega više pokazao za 15 minuta nego Meleg na dve utakmice.

Comment

Working...
                                X