Dobar je Radonjic,zna najvise fudbala u Zvezdi,ok solira malo vise,al nema kome ni da baci jer eto centarfora za sad nemamo tj.imamo al nije u protokolu,a i malo je van forme i opet ga dade polako,jedini ima dribling,brzinu koja je veliki plus,i Ebi,Ebi je dobar igrac,i zavisi dosta od samopouzdanja,al zna fudbal...sve u svemu je ok jedino me ovaj Milic ubija u pojam...al ajde,imamo zicer zreb do 4 kola ,dovesti dobrog spica koliko god kostao i da se pojuri LS
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pored toga što je odigrao ključnu ulogu prilikom drugog gola,
Stojković je van forme.
Primetno je bilo tokom prvog poluvremena, da saigrači izbegavaju da mu prebace loptu na desno kada ima hektar sam po desnoj strani.
Rodić je takođe još uvek u kanalu, što je razumljivo, jer se vratio sa ekskurzije u Rusiji.
Ovo drugo je korektno, slušaju trenera i to je jako dobro.
Tek je treća bitna utakmica, ona sa Vranjem je nebitna jer je bilo mešanje karata, i nije služila za uigravanje startera.
Nemamo sreće sa povredama igrača.
U prva dva kola povredili nam se Stoiljković i sada Krstičić.
Nadam se da to nije ništa ozbiljno.
Ne bi bilo dobro jer nam je Krstičić veliki link između manevra i napada.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostIsto ti to radi i ovaj Ebisilo pa ga hvališ. Radonjić je igrač koji pravi višak ka napred, odličan fudbaler, nemoj da se brukaš sa ovim pisanjem, znaš da te cenim.
Pusti ove trolove nemoj da potpadneš pod uticaj.sigpic
Comment
-
Za period sezone u kome se nalazimo, odlicno se krecemo i trcimo, i generalno raduje sto su igraci od starta "naostreni" i zeljni uspeha i pobede.
Ne svidjaju mi se periodi opustanja i "nonsalantne" igre.
Bode oce koliko je potreban klasicni spic da jos vise otvori prostora Benu, EbisiliJu i Radonjicu.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostDobar je Radonjic,zna najvise fudbala u Zvezdi,ok solira malo vise,al nema kome ni da baci jer eto centarfora za sad nemamo tj.imamo al nije u protokolu,a i malo je van forme i opet ga dade polako,jedini ima dribling,brzinu koja je veliki plus,i Ebi,Ebi je dobar igrac,i zavisi dosta od samopouzdanja,al zna fudbal...sve u svemu je ok jedino me ovaj Milic ubija u pojam...al ajde,imamo zicer zreb do 4 kola ,dovesti dobrog spica koliko god kostao i da se pojuri LS
Comment
-
Glumi Ronalda malo RadonjicOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment