Obozavam ovu Zvezdu! Koliko mi je bilo tesko dok je Grof od mojkovca prosipao "pamet" i "kulturu" - toliko sada uzivam i divim se ovom gospodinu na klupi. Nesto kao Radonja u kosarci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by crni_redstar View PostObozavam ovu Zvezdu! Koliko mi je bilo tesko dok je Grof od mojkovca prosipao "pamet" i "kulturu" - toliko sada uzivam i divim se ovom gospodinu na klupi. Nesto kao Radonja u kosarci.
Pametnom dosta o kvalitetima.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMiloju je dlaka falila da veselim Panioniosem izbori kvalifikacije za LŠ prošle sezone pored PAOK-a i PAO-a.
Pametnom dosta o kvalitetima.
Comment
-
Ma i da se ispadne od Krasnodara nije sad kataklizma u slučaju da se odigra muški.
Ako odigramo kao protiv Sasuola, koji im dvomeč u životu neću oprostiti, onda ću morati da pljunem.
Mada nema šanse pored Miloja to da se desi, ako ništa ne sumnjam da će momci poginuti na terenu, ako to ne bude dovoljno, pružiti ruku boljem rivalu, pa nastavljamo dalje....
Comment
-
Niko ne gleda ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Slab net na stadionuElem za prvih 15min Račić 2 odlična uklizavanja i jedno dodavanje golmanu
This is the beginning of your day
Life is more intricate than it seems
Always be yourself along the way
Living through the spirit of your dreams
https://www.youtube.com/watch?v=Lxc3O4mQV74
Comment
Comment