Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena Zvezda 2017/18 live

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by crni_redstar View Post
    Ja ga ne bih svirao!
    Ok, tvoje misljenje, ja bih sigurno. Usao mu je kolenom i to dobro. Mislim ne vezano za ovu utakmicu, za nas je bolje sto nije svirao.

Comment

• Bas lep fudbal odigramo. Eto srusen je jos jedan mit o tome da se mora birati izmedju lepote i efikasnosti.

Ali ovaj Javor sa ovim debilom na mestu trenera. Ko je nama bio direktor omladinske skole, jebote.

Comment

• Ko je trener Javora?

Comment

• Originally posted by 011 View Post
          Ok, tvoje misljenje, ja bih sigurno. Usao mu je kolenom i to dobro. Mislim ne vezano za ovu utakmicu, za nas je bolje sto nije svirao.
          Radonjic je toliko ocigledno isao na kontakt i pad da mi je bas drago sto nije dobio penal. Bio je kontakt ali mrzim kad igraci to rade. Duplo si brzi od njega i prodji ga, mani se tih spanskih fora.
          Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Srdjan Vasiljevic, bivsi direktor nase OS je trener Javora.

Krsticic odlican, bas sam prijatno iznenadjen.

Comment

• Radonjic celo vece saljekasno pasove i to bez potrebe. Bas nije glavom u utakmici.

Comment

• Krstičića sam i najavio kao odličnog igrača a pričao je i Brajkula. Kad krene napred vidi se da je za dve lige iznad ostalih. Pobaca u duelu protivnike, kao sa decom da igra. Centaršut i šut odlični.

Comment

• Srnic.
                  Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Mnogo siluje šut. Beli Kanga. Izvalio da ume da šuta i siluje. Mrzim silovatelje u fudbalu.

Comment

• Adzic bi mogao malo da igra bez lopte, dosta je bilo tih navika iz kadeta. Otkako je on usao non-stop nam prave visak na njegovoj strani.

Comment

• Za Krstičića malo ko zna da je jedva ostao živ.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=464718

Standardan bio u Sampu dugo, onda povreda i jbg.....

Inače, vrh fudbaler, kadar za reprezentaciju.

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                          Mnogo siluje šut. Beli Kanga. Izvalio da ume da šuta i siluje. Mrzim silovatelje u fudbalu.
                          Kako drugacije da das gol iz daleka? Ako mislis da je lako zategnuti sa 20m izadji na livadu pa pokusaj.

Comment

• Kako bih ja tukao ove srpske sudije, koji su to degenerici.

Comment

• Originally posted by crni_redstar View Post
                              Kako drugacije da das gol iz daleka? Ako mislis da je lako zategnuti sa 20m izadji na livadu pa pokusaj.
                              Da ali primer u prvom poluvremenu Krstičić mu baca i protrčava se, umesto na zicer da mu da na tacnu, on dribla i šuta. Nije šut sve, i Ronaldo dobaci kad ima opciju, ne zateže je po difoltu čim primi na 20 m

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                                Da ali primer u prvom poluvremenu Krstičić mu baca i protrčava se, umesto na zicer da mu da na tacnu, on dribla i šuta. Nije šut sve, i Ronaldo dobaci kad ima opciju, ne zateže je po difoltu čim primi na 20 m
                                Svi nasi prednji igraci su danas odigrali za kaznu, niko nikom nije hteo da doda loptu osim ako nije morao.

Comment

Working...
                                X