Ljudi iz aviona se vidi da smo bolji tim...mnogo vise energije smo mi potrosili u cetvrtak, doduse i oni su imali to klackanje autobusom...ali se vidi da smo na rezervi i nije ovaj derbi u dobrom trenutku...ali boze moj, stisnuti zube, gurnuti ove brzanjce na teren da na svezinu pokidaju...Krsticic je meni ok za debi, ne komplikuje, trazi brza resenja...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by taliesin View PostNije los derbi, bio bi jos bolji da Partizan nema taj seljacki mentalitet da stalno lovi sudiju na penal i da pravi faulove s ciljem da se povredi igrac protivnika.
Srnic je bolno neinteligentan fudbaler, Stojkovicu se iz onih situacija jednostavno daje gol jer on se uvek baci naglavacke napred i samo malo koncentracije je dovoljno da se lopta malo podbode i lako ubaci gol.
Krsticic ce biti pravo pojacanje kad promenimo ovaj uzas od trave, donosi dobre odluke, brzo odigrava i brzo misli ali decko verovatno ne pamti kad je poslednji put igrao na njivi.
Partizan osim one minijature Sume i dve tranzicije koje je dobro povukao otprilike nista.
Ima brobe, ima žari.....ali......
Igrao je Krstičić prošle godine Seriju B, tamo ima sličnih livadica.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostDerbi, ako gledamo kvalitet fudbala, je najblaže rečeno tanak.
Ima brobe, ima žari.....ali......
Igrao je Krstičić prošle godine Seriju B, tamo ima sličnih livadica.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment