Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
    Ma sta znaju sampioni NBA lige o kosarci...taj je neiskusan, igrao one lige za nabijanje statistike, pojele bi ga ovdasnje evroligaske ale...
    Kad cigani polete, al bez aviona ...
    Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
    biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
      Kad cigani polete, al bez aviona ...
      Opet Dinamit nesto najavio?
      "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
      Meša Selimović

Comment

• Ne pamtim ovakvo mrtvilo na svim KKCZ forumima u prelaznom roku... Ozbiljna kriza udarila

Comment

• Nadam se da su u klubu realni povodom pojacanja.
          Cekanje nam se puno puta obilo o glavu.

Comment

• Originally posted by Erik Kartmen View Post
            Ne pamtim ovakvo mrtvilo na svim KKCZ forumima u prelaznom roku... Ozbiljna kriza udarila
            Pa kad nam skreću pažnju sa ovim EP. Klasična diverzija od strane FIBA mafije protiv stuba srbstva.

Comment

• Pa cak je i Bogi presao na fudbal. Doba insajdera je gotovo. Sad moramo kao i svi ostali da cekamo ovde u tisini.

Comment

• Gbinje je trazio previse kesa zato se i odustalo od njega, to bolje obavesteni mogu da potvrde.

Comment

• Originally posted by Clash View Post
                  Pa kad nam skreću pažnju sa ovim EP. Klasična diverzija od strane FIBA mafije protiv stuba srbstva.
                  Ranije nam ni Olimpijada nije smetala da maštamo...

Comment

• Koliko sam nacuo trazite miCku zver koja ispunjava ove uslove

"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                    Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kronostime View Post
                      Koliko sam nacuo trazite miCku zver koja ispunjava ove uslove

Vid mu đemper, zna se gde će on
                      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=OqENSk0KuOw

Samo ovako

Comment

• Originally posted by Clash View Post
                          Ne treba vam da peva - nego da igra
                          Meša Selimović

Comment

• Originally posted by kankkunen View Post
                            Budi srećan da dovedu tog Munforda ... pazi šta ti čiča kaže ... al, otom-potom.
                            Imam poverenja u tvoj sud mada se obojca nismo proslavili u slucaju thompson. Ali ne radi se ovde vise ni o munfordu, koliko o tome da se stalno pozivamo na pricu "znate gde smo bili 2011." ali kad citam ove kokentare tipa nemamo 300 iljada zapitam se gde smo bili 2015? Ne pricam tu o rasprodaji tima, neke stvari su neminovnost, ali kako to da mi sa tim parama pokrivamo dugove i pri tok nemamo zute banke za novi tim. Razumem ja da se pravi perspektivan tim ali jbm mu mater pa mora neko i da se plati. Dovodili smo williamse, sofoe, mekel... to su bili ozbiljni transferi kako to da sad nema para ni za jednog eetabliranog ili makar top prospekta.

Evo i gbinje recimo? Koliko to puno je trazio? Sta znaci trazio je puno? Ako nudis duplo manje od realne vrednosti, ne trazi on puno nego ti nemas dovoljno.

Ovaj komentar za vojvodu pretpostavljam da bi trebalo da bude duhovit?
                            Last edited by NateHuffman; 06-09-17, 17:51.

Comment

• Ovo otezanje sa plejom moze znaci da su se Radicevic i Radanov dobro pokazali, pre svega ovaj prvi. Sto ce reci da ne jurimo nekog mamojeba koji ce imati 30 minuta po tekmi, vec nekog ko ce deliti minutazu sa Radicevicem na ravne casti, pa kako se ko bude pokazao i u kakvoj formi bude bio. Dakle verovatno na nekog koledz ili NBDL pleja, a onda ce verovatno biti kesa i za jos jednog igraca pod kosem, posto kako stoje stvari na SImanica se ne moze racunati ozbiljno.

Comment

• Zar nije simanic u efempeju?

Comment

Working...
                                X