Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prelazni rok KKCZ 2017/18

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    NWG je igrač koju ima zrelost/odgovornost da vodi ekipu, razigrava na različite načine isto tako i poentira, igra odbranu za sve pare, jedino taj nedostatak brzine mu je mana. Ali, da je nema verovatno ni ne bi mogli da razmišljamo o njemu. Radičević je dovoljno drugačiji da se njegovim uvođenjem menja taktika. Mislim da ima razloga za umereno zadovoljstvo.
    A ovo sve nema Radanov?

Comment

• Kako gazda Cho sad na plazi vrti po drustvenim mrezama i umire od smeha...dok se mi macujemo...on ce da dovede nekog sasvim treceg..
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Opet kazem, price o njegovim fizikalijama su presmeshne. Pravimo od njega jebenog Papaloukasa u 35. godini. Covek je bolji atleta od vise od pola plejeva Evrolige, toliko...

Comment

• Originally posted by Maverick88 View Post
          A ovo sve nema Radanov?
          Jos da KLS moze da se uporedi sa NCAA i sve bi bilo ok...Pri tom Radanov ni tu nije imao minutazu...polako sa deckom da ne pregori...
          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Sada krece epizoda Musli vs Lesort u glavnim ulogama, posto je epizoda Pullen vs Goss zavrsena za sada

Comment

• Odoh da pojedem jednu krofnu. Pao mi cuker od ushicenosti. Kad je izijem- mogu ponovo da se prepustim carima prelaznog roka.

Comment

A ovo sve nema Radanov?
                Radanov nije plej niti ce ikada biti. Radanov je buduci point-forward fazon, swing igrac koji sa pozicija 2/3 moze da kreira i napada. Koristiti njega kao igraca koji bi napadao plejeve u EL je totalno glupost. Radanov ti daje vishak kad stane da ga cuva Papanikolau ili tako neka cepanka na trojci. Na pleju gubis sve njegove prednosti u toj kreaciji, osim ako neces da postujes plejeve celu sezonu

Comment

• Huawei

Comment

A ovo sve nema Radanov?
                    Nema bukvalno nista od toga. Imace ako Bog da za par godina ali trenutno nema.
                    Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan

Comment

• Originally posted by Боги View Post
                      Huawei
                      Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.

Comment

A ovo sve nema Radanov?
                        Radanov još uvijek ne igra dovoljno dobru odbranu i nije baš floor general. Još uvijek. A ja se nadam i vjerujem da hoće
                        ALWAYS FORWARD

Comment

A ovo sve nema Radanov?
                          Radanov je još uvek nedovoljno konstantan. Glupo bi bilo osporavati mu potencijal.
                          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Huawei
                            Presede mi krofna 3,14 u 3,14čku materinu

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
                              Ja to gledam ovako. Zvezda je trazila klasicnog pleja da vrti pick, da nije potrosac lopti veliki i da igra za ekipu, da je dobar defanzivac. Goss to sve ispunjava, sad na kom nivou je druga stvar. Mene mnogo vise brine ugovor iskreno, tj. njegovo trajanje. Ako smo ga doveli na godinu dana, to je kurac deal jer onda cela prica o razvoju istog i dugorocnom planu je neki kurac. Na godinu dana dovodis iskusnog igraca koji daje instant kvalitet. Ako je dugorocni ugovor, to je vec OK. Sto se tice njegovih fizikalija, bolji je od svih ovih plejeva fizicki u EL:

- Theodore i Kalnietis iz Milana
                              - Heurtas i Vildoza iz Baskonije
                              - Zizis iz Brosea
                              - Chacho i Westerman iz CSKA
                              - Guler iz Fenera
                              - Markovic iz Khimkija
                              - Mantzaris iz Oly-a
                              - Diot iz Valensije
                              - Micic iz Zalgirisa

Po meni to su sve igraci koji imaju slabije fizikalije od njega a imaju velike uloge u EL. Ne kazem da je on bolji igrac od bilo koga tu, to treba da dokaze ali ako bude promasaj nece biti zbog fizikalija.
                              Tesko da ima bolje fizikalije od Stefana Markovica.Za ostale si vjerovatno u pravu

Comment

Huawei
                                Bice parica...

Comment

Working...
                                X