Originally posted by Manda77
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prelazni rok KKCZ 2017/18
Collapse
X
-
Originally posted by NateHuffman View Posttesko s ovim timom. mi smo vec sad na 90-95%
naravno da je kkcz daleko od svog plafona sa ovim sastavom
da li ce ga i ostvariti je veliko pitanje
da je npr radonja tu, ne bih se uopste ni brinuo
ovako ostaje da vidimo da li alimpije ume nesto vise od mrkog pogleda i dranja na igrace
sto se kkp-a tice, mislis da gos i miler mogu bolje od 20ppg i 35+min?
kako god, trenutni odnos snaga cemo videti za 2 dana
u slucaju poraza, cenim da ce se klimati stolica alimpiju
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostPrvo, mozda sam staromodan, ali ja ne volim igrace koji igraju na kecu, a u stvari su bekovi u telu pleja. Da, zato sam mozda lud, ali pre bih uzeo Vasu Micica nego Voltersa, koliko god kose mi opalo zbog Vasilija. Mozda sam subjektivan, ali igrac koji igra na pleju, a nema igru iz pika, nema neki prodor i nije opasan suter nije moja "soljica caja". Imas Jovica koji je doktor pikenrola i odbrane, pa vidi kakva je igra tima bila kada je on na klupi. Individualno, individualno i jos individualnije.
Da li je zemlja okrugla nemam pojma, nisam isao dalje od 10 000 metara visine da vidim, ali crno na belo imas da je Nejt Volters bio treci plej Crvene Zvezde i da je cak imao meceve na kojima je igrao okruglo 10 minuta, sa sve Jovicem koji lezi i gleda iz svog kreveta.
Jos jedno da li - je to pametna odluka? Po meni jeste, jer je napad bio nemerljivo opasniji sa Dzenkinsom na kecu, Lazicem na dvojci i Dangubom na 3. Tranzicija do maksimuma, prodor Djenka, spot ap Laza, poludistanca Dangubic i Djenka.
Napad sa Djenkom Lazom I Dangubicem je opasan, mnogo opasan
Ok, imas pravo na svoje misljenje.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Alimpije nece biti smijenjen, sve i da izgubi derbi. Mi imamo zelju da dovedemo pojacanje ali nismo obezbjedili pare ni za ovaj roster ciji je budzet planiran i kroz znacajan prihod od ulaznica, jos jedan igrac od 300k moze znacajno da ga urusi buduci da nemamo bas jasne naznake da cemo zaraditi novi milion od prodaje nekog igraca. Vidjeli smo svi koliko izostanak Pere znaci, ne mogu da zamislim igru bez Rocestia. Bice potrebno mnogo srece da se nadje pravi igrac, da se mobilizujemo svi i napunimo te arene, podrzimo ovaj tim ako mislimo sl god da gledamo EL. Ako sve to ne bude i ne uzmemo titulu, nema veze, ja sam Zvezdu isto volio i kad su joj koseve iznosili.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostMa ne ko se tebi vise svidja, nego ko je dao veci doprinos I ko je u tom momentu bio bolji of Voltersa u njegovoj eri?
Napad sa Djenkom Lazom I Dangubicem je opasan, mnogo opasan
Ok, imas pravo na svoje misljenje.
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostĐenka jeste bio prvi plej kad se Jović povredio i to je po meni bila Radonjina greška, jer je Volters bio logično rešenje da bude prvi plej u toj situaciji. Bez premca najbolji ball handling je imao u onoj ekipi, nije imao asistencije iz pika ali je imao u svim ostalim situacijama, bolji šut za tri od Jovića, nije se ispucavao ali je itekako umeo da pogodi u prelomnim trenucima.O brzini da i ne pričam, ono što je vidljivije uživo nego na TV-u je da je često imao situacije polukontre, tri na dva, četiri na tri i Radonja traži da se uspori i odigra pozicioni napad a vidiš da je plej ko stvoren za bržu košarku. Ono čemu skidam kapu Radonji što mu je znatno unapredio odbranu, ali sve u svemu Volters je jako školovan igrač i što je najbitnije bio je ko sunđer, potpuno je svoju igru podredio ekipi.
Zato je logicno da se iskoristi ta okolnost a istovremeno oslobode minuti na poziciji 2 za Gudurica, eventualno (Lazica)
Comment
-
Dobro, Nate Walters je bio treci plej. Priznajem pogresio sam. Covek je bio promasaj, one partije u finalu su ga u.rale. Ne zna ni on kako. Verujem Borku, ne verujem svojim ocima..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by djuras View Postovo je vec glupost
naravno da je kkcz daleko od svog plafona sa ovim sastavom
da li ce ga i ostvariti je veliko pitanje
da je npr radonja tu, ne bih se uopste ni brinuo
ovako ostaje da vidimo da li alimpije ume nesto vise od mrkog pogleda i dranja na igrace
sto se kkp-a tice, mislis da gos i miler mogu bolje od 20ppg i 35+min?
kako god, trenutni odnos snaga cemo videti za 2 dana
u slucaju poraza, cenim da ce se klimati stolica alimpiju
Comment
Comment