Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Originally posted by Netz View PostNe videh sta je uradio Markovic ako neko moze da kazeSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostDa mi je neko rekao da će Nemanja Dangubić imati 18 poena dva minuta prije poluvremena bilo koje utakmice...
Comment
-
Neskromno ću se citirati sa početka sezone kada je Milko Bjelica bio jedan od naših najboljih igrača.
Originally posted by Jaqen Hghar View PostUz dužno poštovanje za Bjelicu.Izvinjavam se čoveku .
Ne može nigde na planeti nijedna ekipa da bude dobra u kojoj je Milko Bjelica
u poznim godinama glavni protagonista ili jedan od najbitnijih.
On to čovek nije nikad bio u karijeri.
Njega je ove sezone to zapalo.
posebno ako ovakav bude u kontinuitetu.
Comment
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Vinsanity87 View PostNeca je uzasno napredovao u sutu i generalno da se manje trosi u odbrani sigurno bi gledao takve njegove partije. Druga je stvar sto je po meni ovo nasa individualno ofanzivno najjaca ekipa u poslednjih 15ak god pa je on tek 5. Opcija u napadu.
Comment
-
Lose, jako sam nezadovoljan, nema trika da ovi sutiraju 25% drugo poluvreme, masili su zicere kao i mi ali i trojke sami...
Nije ovo dobro ni malo ali videcemo...dva igraca 31 poen...,ova 0-5 serija na kraju isto lose...Nismo iskoristili da ih prebijemo,oni ne igraju mnogo lose..koliko su dekocentrisani za zicere...nije zajebancija...nadam se da dobijamo ovo ali lose igramo i ako vodimo...
Rocesti Bog...Lesort i ako je dao dva poena mnogo znaci...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment