Do sutra da igramo ne bi dobili.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Čović i Alimpijević su ovo leto briljirali sa pojačanjima i sklapanjem rostera, neka, nek se igra.
Stručnom štabu je najveći uspeh ove sezone ne odbrana, ne napadačke minijature već pozdravi sa drugim stručnim štabovima pre i nakon utakmice. Zaista se pitam koja je njihova svrha? Dangubić izgleda očajno, Radičević dečko kao da se prvi put sreo sa seniorskom košarkom...odvratno loš rad stručnog štaba.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ne znam dal ima boljeg igraca u Evropi od Doncica. Nerealno za te godine, nikada to nisam video.
Talenat se preliva bukvalno, sve pogadja, sve resava, ima cojones a sto je najbitnije taj sampionski mentalitet i hladnu glavu.
"Ne moze me niko cuvati" sto bi rekli Mladen Sekularac i Dzanan MusaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostNe znam dal ima boljeg igraca u Evropi od Doncica. Nerealno za te godine, nikada to nisam video.
Talenat se preliva bukvalno, sve pogadja, sve resava, ima cojones a sto je najbitnije taj sampionski mentalitet i hladnu glavu.
"Ne moze me niko cuvati" sto bi rekli Mladen Sekularac i Dzanan Musa“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSlažem se, rekao bih da veći talenat i od Dražena
Al ovakav nivo nisam video.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment