Što se mene tiče, Pero kada je ušao stabilisao je reket, zatvorio Milutinova koji je krenuo da siluje obruč, pripalio nekoliko trojki i postavlja igrače u napadu, dosta od njega. Za milka sam rekao da je on odigrao derbi i da je sada na Maldvima i ispija koktele (makar duhom), Jovanović mu pokazao kako igra visoki u reketu, na obe strane. Ročesti će isporučti svoje, ali je takođe nevidljiv u odbrani, i nekako nema asistencija. Dobrić i Radičević...i na tribinama mi je najjače bilo kada su počeli pičke Grobarske...lebe mekani a igraju Oli i CZv...odosmo u Honduras...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Last edited by nebitan; 17-11-17, 21:53.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Uroš View PostRadičević je kanta. Jovanović će biti zver ako nastavi progres. Ima ovaj tim potencijal, možda bi to neko drugi bolje utegao. Samo da je npr Volters umesto Radičevića bili bi 30% jači.
Comment
-
da, picke grobarske....priceless...
kad bi se lessort i feldeine probudili, a roch i antic nastavili da sipaju....ko zna, mozda tesnije izgubimo nego sto sam mislio...
da se ne zaj....mo, ovo je prilicno jednostrano i divlje, a odbrana je losa. vadi nas sut za tri i ovo malo od jovanovica. ako stane sut za tri, nazuljace nam dupe.
Comment
-
Mada je i Radičević za svoje standarde odigrao solidno, fluidniji je bio napad, imao je par finih proigravanja i samo jednu izgubljenu loptu“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Da ne znam da je ovaj Radičević igrao ACB ligu (čudim se uopšte,kako) bio bih ubeđen da je
došao iz neke Crnokose,Pančeva ili pak Vršca.Ovo što on isporučuje,ili bolje rečeno ne isporučuje
je već za analizu,šta se dešava sa mokom,ko mu je uzeo košarkaško znanje,i da li je neko drugi
ušao u njegovo telo i um?Koliko mi jalovo delujemo sa njim,to boli.
Kad budemo sa njim pravili + na terenu,treba to neko da notira.sigpic...DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA...
Comment
Comment