Autoput u nasem reketu. Neverovatno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Originally posted by Laki21 View PostTeško može neko ko NE RAZUME osnove nečega, bilo čega, u ovom slučaju košarke, odjednom da postane upotrebljiv.
Dečko jednostavno NE SHVATA šta treba da radi na terenu. On se čovek malo pre iskreno isčuđavao otkud njegov čovek sam kao duh i kako to da ubacuje trojku svaki put.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Mnogo smo grešili i onog trenutka kada je Pero isključen, mi smo pali. Zaslužena pobeda Budućnosti.
Mislim da bi trebali da pojačaju sa treningom.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by ivica14 View Postalimpijevicev poraz...pokusavam da skapiram al ne mogu, u roku 2 minuta sece izmenama dobrica i lazica ceo jebani mec...kako igrac da udje u mec kad ga jebes izmenama
Comment
-
Gordić je prvo krenuo da buši Dobrića, uveo je Lazu, onda je počeo da buši Lazu, vrato je Dobrića.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment