Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Originally posted by Victor BG View PostJesi'l vidio kako je debil Jovanovica laktom naboo na pocetku utakmice, cijelo vrijeme prljavo igra na momku“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Last edited by kronostime; 05-02-18, 19:49."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostJesi'l vidio kako je debil Jovanovica laktom naboo na pocetku utakmice, cijelo vrijeme prljavo igra na momkuOriginally posted by dekkard View PostDebilčina iskompleksirana.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostNekako mi se čini da je tome razlog ispadanje iz rotacij CZv a Jovanović je ostao...možda misli da mu je on kriv za tu situaciju?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
I u 2/4 nastavljamo sa lošom odbranom, ovog puta nas probijaju iz centralnog pika.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Dve odbrambene minijature, prvo nisu uspeli da prenesu loptu preko pola za 8 sek., drugo izuzetna zaštita obruča od strane Jankovića.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Zaista su tu pritisli pleja a i ostali su prišli svojim igračima i jbg ovi se odmah pogubili...Jankela će biti odličan igrač, već sada se ne plaši nikog i ne dozvoljava u reketSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Bjelica je u svom poslednjem periodu na terenu (za sada) bezobrazno loš u odbrani.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment