Pa jel on protiv Olimpije izašao zbog nekog udarca i povrede? Možda se nije oporavio?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Bobinator BM13 View PostNema tu nikakve filozofije. Fali nam skakač koji će onemogućiti da protivnici u jednom posedu mogu dva, tri puta da šutnu. Fali nam centar koji će tražiti igru u reketu, tražiti loptu u reketu. Mi bežimo iz reketa ko ludi. Sa takvim igračem će ovo biti dobro.
Originally posted by Laza Kacanski View PostAli Lesor u ovom prodoru Micica brani prodor u levu stranu a pusta desni ulaz???????
PS
Bolje ovo izgleda nego što sam pretpostavljao, mislio sam da ćemo biti kud i kamo tragičniji.Last edited by Laki21; 13-10-17, 19:57.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostAli Lesor u ovom prodoru Micica brani prodor u levu stranu a pusta desni ulaz???????
Comment
-
Ja bih rekao da je ovo odlično poluvreme u ovom trenutku, uzevši u obzir da je u našem sastavu mnogo debitanata u EL za očekivati je i festival gluposti.
Bilo je wtf momenata ali stvarno sam prezadovoljan prikazanim u prvom poluvremenu.
Čim Laza nije čuvao Ulanovasa on je počeo da unosiu Dobrića u reket, kada je Laza ušao problem rešen, sa koliko samopouzdanja igra Laza u odbrani, pa čak i u napadu - kapitenski.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment