Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Originally posted by Uroš View PostDragić daje trojke..
Čestitao bih samo Davidovcu i Alimpijeviću, ja da imam ovakve retarde od igrača ja bih otkaz podneo posle mesec dana. Hvala mu što izvlači definitivno maksimum, a tako je mlad trener. Nisam ironičan uopšte, ja da treniram Lesora lomio bih mu o glavu 10 tabli za crtanje po treningu u proseku, da ako nešto nauči.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDa je samo jednom. I onaj baseline prodor i prodaja lopte
Ali nemoj tako jaku, familija mu je na forumu. Oni broje svaki kos i uzdisu
Comment
-
-
Sa ovakvim pristupom u odbrani i pomišljanjem Feldaina da je Lebron ni Cedu nećemo moći dobiti.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Победа View PostПа како онда Лазић играо боље напад код Радоњића него сада?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostUzdiseš ti svaki put kada Milko da koš,uzdisao si i večeras jer je bio najefikasniji,a uzdisaćeš i dalje,jer igra čovek dobro i kvalitetno u kontinuitetu ove godine
2018-01-12 21_08_58-BJELICA, MILKO - Welcome to EUROLEAGUE BASKETBALL.jpg
Samo neka gura ovako kvalitetno. Zelena Gora trazi krilo, vreme je da ga unovcimo.
Hahhhaha. Znaci plemenski pripaljivac koji pusti 3 puta vise nego sto da, dok izgleda kao retard na terenu i vutra trud przi. Videcemo ti ledja Debilko, bice to divan dan. Plakace pioniri svuda...
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostNe znam ne sećam se da je igrao bolje napad.
Originally posted by dekkard View PostZato što Radonja nije imao tako dominantne napadače kao što su Ročesti, Feldin, pa i Pero i Bjelica koji uzima više šuteva nego kod Radonje.
Comment
Comment