Dada Pascolo skoluje prevaranta za AND1. Sramota...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda 2017/18 live
Collapse
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostVodi ga kuci slobodno. Bice slavlje kad napusti klub...A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostZa sta? Sto jos nije priznao ono sto duguje vec nedeljama?
Armaniju bih ja spakovao 15, i ne bih airballovao 3ku i zicer pola metra..."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJebi ga u svadji sam sa Miskom. Nisam hteo da odgulim polusezonu u Partizanu, da me davi Secerko."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJebe me datum proizvodnje za Run'n'Gun Mutin. Mogu eventualno neku Ginobilli rolu da odradim. Eurostep mi je na nivou, a mogu i da proigram"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Alimpijević se pogubio...teška k*****olja kod vraćanja u odbranu, Ročesti je večeras u priličnom "štetočina modu".SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Bjelica zvani zicer.....SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski