Originally posted by la haine
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda - bivsi igraci i treneri
Collapse
X
-
Originally posted by la haine View PostKad kažeš da nema ni jednu akciju ti si neznalica. Lako je dokazivo i nema rasprave. Ako pričaš za Lošmija on je mene prvi napao.
@Lazo O Radonjića su se polomili
Comment
-
Originally posted by la haine View PostPreskoči, seo si na vagon DA je neznalica i tripuješ da si neki poznavalac. O njemu su mišljenje izneli mnogi priznatiji stručnjaci i košarkaški radnici od tebe, a to što nije uspeo kod nas najviše pripiši lošem timu i ogromnom pritisku. Ne toliko lošem individualno već baš kao timu. On će jednog dana dokazati da nije to čime ga sve častite. Nije sveznalica, ima još da uči ali kako ga opisujete jednog dana ima da vam se posere na to vaše kvazi košarkaško znanje.
Originally posted by la haine View PostKad kažeš da nema ni jednu akciju ti si neznalica. Lako je dokazivo i nema rasprave. Ako pričaš za Lošmija on je mene prvi napao.
@Lazo O Radonjića su se polomili
Comment
-
Originally posted by Ulični basketaš View PostMa ima on akcije u glavi, ali nema znanja, iskustva, autoriteta, muda... Ajd da ne nabrajam dalje šta smo sve videli prošle sezone, ne ponovila se nikad. Samo hoću da ti kažem da bi trebalo da poštuješ i tuđa mišljenja, iako se ne slažeš sa njima. Previše si oštar u diskusijama i isteruješ neku svoju pravdu. Nisi mene prozvao, ali iritiraš svojim postovima. Nema potrebe za svađom.
Radonja je za njega doktor ...nadam se da cemo Tomica za koju godinu kovati u zvezde ....daj BozeLast edited by darko pancev; 26-09-18, 12:35.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostMuda ima to je jasno ....ima i određeeno znanje ali nije dovoljno i jos treba da uci i stice iskustvo ...autoriteta nema
Radonja je za njega doktor ...nadam se da cemo Tomica za koju godinu kovati u zvezde ....daj Boze
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostInace omic me je opasno razocarao...svasta bih napisao, ali precutacu...nadam se samo da ce opet biti drugi, nista drugo i ne zasluzuje
Momak je dao sve od sebe kada je nosio naš dres i jedna ružna reč ne sme na njegovu adresu da se uputi.
S obzirom da je profesionalac, da živi od košarke, a budući da mu mi NISMO PRUŽILI ŠANSU ZA NASTAVAK SARADNJE, sasvim je logično da će prihvatiti ponudi tima gde će imati priliku na nastupa u EL.
Prema tome, sve kritike, žuč i sve drugo izoli(te) uputiti na adresu kluba. Tamo sede odgovorni za to.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Дијаз View PostOpet bi da prozivas druge, a ne znas gde udaras i sam sebi u usta uskaces. Kazes da nismo bili losi pojedinacno, nego kao tim. Pa ko je odgovoran za to, trener ili navijaci koji prave pritisak?
Dobro znas da je Radonjic pregovarao sa nekoliko evroligasa, dok ovaj tvoj moze nazad u dudovu sumu. Radonjic je otisao u Bajern, uzeo titulu, iako je preuzeo ekipu pred kraj sezone, igrace EL, dok je ovaj tvoj imao celu sezonu da stvori igru od najjaceg tima u regionu, a kako je vreme odmicalo, bili smo sve gori i gori. Od srca mu zelim da preuzme svoj omiljeni tim.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostZašto te razočarao? Da li je dečku pružena šansa da produži ugovor sa nama? Jesmo li pokušali da se odužimo za to što je izginuo na terenu za nas?
Momak je dao sve od sebe kada je nosio naš dres i jedna ružna reč ne sme na njegovu adresu da se uputi.
S obzirom da je profesionalac, da živi od košarke, a budući da mu mi NISMO PRUŽILI ŠANSU ZA NASTAVAK SARADNJE, sasvim je logično da će prihvatiti ponudi tima gde će imati priliku na nastupa u EL.
Prema tome, sve kritike, žuč i sve drugo izoli(te) uputiti na adresu kluba. Tamo sede odgovorni za to.
Comment
-
Najdebilniji ga nisu podržali, a pljuvali su ga gde god je igrao širom regiona, osim možda u Zagrebu. Sa te strane ne razumem odluku da igra u Podgorici. Sa sportske - nemam zamerke, odlučio se za klub koji igra EL, jedino da je još neki EL klub bio zainteresovan za njega.
Kapiram da je i đetićima ovo klasično gašenje vatre na poziciji na kojoj su najtanji. Omić ima kvaliteta, ali i mana koje se daju eksploatisati.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Dejan Radonjić
Posle sedam godina ste uneli nacionalnu titulu u prostorije crveno-belih, koju ste čuvali do odlaska, zatim prvu, drugu i treću titulu šampiona ABA lige, još tri Kupa Radivoja Koraća. Postali ste najtrofejniji trener Zvezde, ispred brojnih veličina srpske i jugoslovenske košarke. Koliko vam to znači?
- Sve ono što se dešavalo u Zvezdi, kako rezultatski, tako i iz drugih aspekata, nešto je što ostaje do kraja života u posebnom sećanju.
Da! Sve ono kako je bilo i šta je bilo, šta se izdešavalo, uvek kada se setim, izaziva u meni posebnu draž. Osetiti to opet je nešto što je stvarno posebno. Da li će se to desiti ili kada, zaista je teško diskutovati i pričati. Bilo je malo loših momenata, a mnogo sjajnih. Taj pozitivan aspekt je prisutan. Igrati pred skoro 25.000 ljudi, u toj atmosferi "arene", ili 7.000-8.000 u "Pioniru". Sve to izaziva neku realnu emociju.
Comment
-
Last edited by LosmiSK; 22-10-18, 00:04.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment