Originally posted by Antona
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FMP
Collapse
X
-
Originally posted by Ganac View PostFMP kao i Mega su klubovi bez ambicija, možda FMP i ima ambiciju da ostane u ABA ligi i tu im se sve završava, igra je u skladu sa tim ambicijama - tanka.
Filip nije šutnuo u 4/4 ni jednom a u drugom poluvremenu jednom ili dva puta...jeste rupa u odbrani ali nije privatnik.
Može da nam se ne sviđa ovo ili ono ... ali taj sistem daje rezultate.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostIdi gledaj Fmp ,lupetas za oskara svaka cast ,argument je za tebe misaona imenica ...
Ok, neka bude da lupetam za oskara.. Mrzi me sad da se svadjam i nastavljam tu pricu o Covicu.. Mnogo mi je lep dan danas
Drugi put cemo nastaviti, koliko na sledecem mecu FMPa
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostJedva cekam ...vec vidjeno ..Covic indijanac ,nema pojma ,privatnik ,tatin sin,sramota sto igra ....a statistika 15 p ,8 asist ,5 skok ..2 ukr ...."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostJedva cekam ...vec vidjeno ..Covic indijanac ,nema pojma ,privatnik ,tatin sin,sramota sto igra ....a statistika 15 p ,8 asist ,5 skok ..2 ukr ....
Comment
-
Simanic 23poena...Se budi momak ili sta3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment