I FMP kvalitetniji od Cedevite. Oh, wait...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FMP
Collapse
X
-
Originally posted by brdjanin View PostRakicevic ne vuce nikakvu povredu sa priprema, vec mu je receno sto i prosli tekmu, odnosno da se ohladi u glavi i iskulira.
Da ohladi glavu? Baš mi je delovao kao jako miran i dobar dečko...Ljubav, sloboda i osmeh i sreća i suza i mržnja i tuga i strah.
Comment
-
Neko ako ne udje u temu 10-tak dana i posle krene da procita odjednom bar 2 strane ima sta da vidi:
ovo sto je fmp pokazao u ovim 2 utakmice boga mi borice se da ostane u ligi...ekipa bez glave i repa...Kazem na osnovu ove dve utakmice...Trener FMP-a ce brzo da dobije otkaz.Ovo sto oni igra vise nije ni smesno nego tuzno.FMP moze opusteno u top5.
A FMP nece da ispadne, kao sto nece biti ni medju 4. Vidoviti ja
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostBogme moje nije na osnovu jedne utakmice, nego na osnovu na kvalitet rostera. Ja im tipujem najlosije 5-6 mesto, s obzirom da je Igokea dovela NBA pojacanje. Sad, svako moze da pogresi u proceni....
Comment
-
To je isto receno npr Radovanovicu, kada ga nisu vodili na onaj prijateljski turnir. A inace kazu da Rakicevic bas lepo trenira, Ojo je toliko dobar da jos nije ni svestan kakvo telo ima i da mora da provali kako sve da ga koristi, dok za Rowana se prica da nema bas veliki kosarkaski IQ i da bas tesko pamti akcije.
Comment
-
Covic, Pot, Uskokovic
Radanov, Nenadic, Jeremic, Momirov
Rowan, Rakicevic, Slutski
Simanic, Bursac, Radovanovic, Djordjevic
Ojo, Djumic, Seslija
Koga precrtati? Odgovor mozda postoji na sajtu ABA lige gde medju prijavljenim igracima nema Rakicevica, Simanica i Djoredjevica.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by canarian View PostCovic, Pot, Uskokovic
Radanov, Nenadic, Jeremic, Momirov
Rowan, Rakicevic, Slutski
Simanic, Bursac, Radovanovic, Djordjevic
Ojo, Djumic, Seslija
Koga precrtati? Odgovor mozda postoji na sajtu ABA lige gde medju prijavljenim igracima nema Rakicevica, Simanica i Djoredjevica.
Comment
Comment