jesu li stigli stranci u fmp?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FMP
Collapse
X
-
Odžo treba da stigne za koji dan, ostali su tu.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
FMP-Vršac 103 : 83
FMP
Momirov 7, Djumić 6, Rowan 18, Pot 11, Čović 23, Uskoković 2, Djordjević8, Radovanović 12, Šešlija 6, Slutsky, Jeremić 6, Simović 2, Ojo 2.
Vršac
Kocović 3, Kovačević, Glišić 8, Djordjević, Munižaba 4, Ostojić 11, Savović 10, Mitrović 4, Kutlešić 17, Uzelac5, Djerić 3, Šalić 18.
http://www.aba-liga.com/news.php?id=38572Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostBezobrazan tvit...pogotovo posto ne znam ko bi mu jos pruzio sansu sa onakvim zdravstvenim kartonom. A i nije nesto pokazao.
Comment
-
Zašto bezobrazan? Kada te neko primi u kuću, nahrani te, da ti priliku kad niko neće, ne ideš posle toga i svima pričaš da tvoja kuća smrdi i da je neuredna. Taj ko te je primio je dao šta je mogao, a ti ako si razmaženi imbecil ponašaćeš se upravo ovako. I naravno završićeš kao frik u kineskom cirkusu. Dečko je poslao poruku velikom broju igrača da je Srbija "trash", jer se njemu ne dopada sistem rada ovde. On je nas našao da uči sistemu? Višestrukom svetskom, evropskom i Olimpijskom šampionu će lenčuga i materijalista da priča kako se radi u košarci? Zašto je čekao sve do sad? Verovatno je dobio informaciju da se ne računa na njega. Koliko glup treba da budeš da posle njegovog "oproštajnog" pisma, sada progutaš ovo?
Comment
-
Ma u redu je da mu se ne sviđa, ko voli da mu kasni plata, ali je ružno na sva zvona to obznanjivati, jednostavno treba premeriti koliko je bilo dobrih a koliko loših stvari i u skladu sa tim doneti zaključak. S druge strane ako ti kašnjenje plata postane uobičajena poslovna praksa možeš pre ili kasnije da očekuješ da će se to desiti.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by la haine View PostZašto bezobrazan? Kada te neko primi u kuću, nahrani te, da ti priliku kad niko neće, ne ideš posle toga i svima pričaš da tvoja kuća smrdi i da je neuredna. Taj ko te je primio je dao šta je mogao, a ti ako si razmaženi imbecil ponašaćeš se upravo ovako. I naravno završićeš kao frik u kineskom cirkusu. Dečko je poslao poruku velikom broju igrača da je Srbija "trash", jer se njemu ne dopada sistem rada ovde. On je nas našao da uči sistemu? Višestrukom svetskom, evropskom i Olimpijskom šampionu će lenčuga i materijalista da priča kako se radi u košarci? Zašto je čekao sve do sad? Verovatno je dobio informaciju da se ne računa na njega. Koliko glup treba da budeš da posle njegovog "oproštajnog" pisma, sada progutaš ovo?
Comment
-
Zašto nije onda igrao u USA? Nego došao u Srbiju da oživljava karijeru? Njegovi ga nisu hteli, a onda krene da pljuje. Malo je reći da je odavno pokazivao znake da je dečko debil. Počev od kukanja na hranu i na to što nema da jede svoj kartonski doručak i kornfleks, do toga da se totalno pogubio i počeo da tripuje da priča sa bogom preko tvitera.
Evo ti Dženkinsov intervju koji poslušam s vremena na vreme, ovde je napustio Zvezdu i otišao u Milano.
http://sportstalk1240.com/2015/07/20...arles-jenkins/
Ako nećeš sve da slušaš (a preporučujem da to uradiš), kreni od 09:00 i tu priča o Srbiji. E vidiš to je kulturan i vaspitan čovek. A ne ova seljačina kao i drugar mu Q.Miller, a prizivali su ljudi i Morelanda i Deuce Bello-a. Oni su svi ortaci i svi su garantovano onaj najgori talog geto njuški koji bi samo pare i da opšte sa ku..ama. O nama ovde imaju mišljenje kao da smo majmuni.
Comment
-
Originally posted by Hair Canada View PostZašto je bezobrazan? Zato što je rekao šta misli?
Originally posted by Hair Canada View PostCovek je došao očigledno ne znajući šta i kako je ovde.
Originally posted by Hair Canada View PostNije očekivao da će toliko da se trenira.
Originally posted by Hair Canada View PostJednostavno poimanje košarke mu je očigledno drugačije nego ko što je nama, što i nije neko čudo, mnogo ređe ćeš naći Amerikanca tipa Dženkinsa nego gomilu drugih koji "odrađuju" posao.
Comment
Comment