Ne zvuči mnogima nego pojedinim strucnjacima
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FMP
Collapse
X
-
Originally posted by darko pancev View PostI sta uradai Čovic privatnik 11asist. . . e moj dečko
Stvarno brutalna partija, 1/5 za 3, 5 izgubljenih lopi, tek deveti u svojoj ekipi po +/- statistici.
Inace sam stekao utisak ono malo sto sam gledao da deca mnogo lepse igraju kad nije on na terenu.. Cim on izadje klinci naprave neku seriju.
Strucnjak, zar ne vidis koliko je glupo isticati i onako skroman ofanzivni ucinak igraca koji igra po 35 minuta, ima svu slobodu u napadu, igra u odbrani mu se svodi na vracanje na svoju polovinu a po nekad se cak ni ne vraca, uzima duplo vise suteva u ligi od drugoplasiranog, sutira iz igre 30%... On kad je na terenu unistava sve naznake timske igre.
Comment
-
-
Samo argumenti, nikakve fiksacije... FMP je u borbi za PO, a Filip je po indeksu najkorisniji igrač tima. Mogao bi da igra u svim ekipama ABA lige osim u tri prvoplasirane. Na te činjenice NEMA odgovora.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by Antona View Posthm pitam se zasto pruza partije islod svojih mogucnostiLast edited by dekkard; 20-01-18, 17:02.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Comment