Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FMP
Collapse
X
-
Originally posted by dekkard View PostČović ima 28 godina i najkorisniji je igrač FMP-a
Cekaj, sta tebi govori cinjenica da nam u razvojnom timu igra igrac koji ima 28 godina, igrac koji ima najvecu sloboidu u igri i koji uzima najvise suteva po mecu?
Koristan je zato sto je kompletna igra podredjenja njemu. Ima sloboodu da radi sta god hoce na terenu, sam sebi crta akcije. To njegovo divljanje i preterana sloboda je mnogo puta kostala ekipu..Last edited by Antona; 17-12-17, 17:39.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostCekaj, sta tebi govori cinjenica da nam u razvojnom timu igra igrac koji ima 28 godina, igrac koji ima najvecu sloboidu u igri i koji uzima najvise suteva po mecu?
Koristan je zato sto je kompletna igra podredjenja njemu. Ima sloboodu da radi sta god hoce na terenu, sam sebi crta akcije. To njegovo divljanje i preterana sloboda je mnogo puta kostala ekipu..
Comment
-
Originally posted by Antona View PostCekaj, sta tebi govori cinjenica da nam u razvojnom timu igra igrac koji ima 28 godina, igrac koji ima najvecu sloboidu u igri i koji uzima najvise suteva po mecu?
Koristan je zato sto je kompletna igra podredjenja njemu. Ima sloboodu da radi sta god hoce na terenu, sam sebi crta akcije. To njegovo divljanje i preterana slopboda je mnogo puta kostalo ekipu..“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment