Announcement

Collapse
No announcement yet.

Na klupi za rezerve uz pivo (Off topic)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MannyCalavera View Post
    Evo jos predloga za suspenzije sportske

- Voznja u pijanom stanju - mesec dana
    - Koriscenje usluga prostitutki - dva meseca
    - Reketiranje - tri meseca
    - Nasilje u porodici - 6 meseci
    - Upotreba lekova bez recepta lekara - 3 meseca
    - Ilegalna gradnja bez dozvole - 3 meseca

itd. itd.
    Originally posted by Heisenberg2207 View Post
    Ovo je cak i glupo porediti sa konzumacijom marihuane, sobzirom da ta radnje ne ugrozava apsolutno nikoga, dok mnoge sa liste i te kako ugrozavaju (voznja, reketiranje, nasilje u porodici). Mada se i dalje slazem da bi kaznjavanje za ta dela trebalo da vrse policija i sudovi, a ne klubovi i lige.
    Sve gore navedeno može rtaditi lik koji je naduvan...droga, pa tu bar ne bi trebalo da bude bilo kakve dileme, za drogu nema popusta. Ako je nekom regulativom rečeno da je droga zabranjena i kažnjiva (za sportistu) a čini mi se da jeste onda je i nepotrebno da se raspravlja da li je to doping ili ne, da li je lekovito...
    Nije dobro i zato su predviđene kazne od strane sportske organizacije, država propisuje zakone o kažnjavanju za korišćenje i promet opijata i to je druga grana i nezavisna od sportske grane, pa imamo sada neku afericu u Amerikama gde je budući Bogdanov saigrač uhapšen zbog prodaje droge...
    Droga? Daleko joj lepa kuća...u komšiluku se klinac predozirao, strašno a vozio sam i par na ispiranje (do duše ubili se od žestine) ali su živi.
    Last edited by nebitan; 13-08-17, 20:37.
    Spoiler
    Ako mi časi smrti postanu bliski,
    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
    Nije umio da odstupi,
    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
    Pao unapred, a ne unazad,
    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by djuras View Post
      prijatelju a sta je ovo nego "THC je doping"

mislim, ne kapiram kako to mislis da ucestvujes u raspravi pa kad ti neko diskredituje stav napravis se lud sa "nisam ja to rekao"
      Ti smatras da je ovo tvrdnja, ali ovo je moj utisak, dve zajednicke imenice potpuno razlicitog znacenja.

Послато са PSP7551DUO уз помоћ Тапатока

Comment

• Originally posted by MannyCalavera View Post
        Objasni zasto? Cime je on kao clan nekog drustva neko ko treba da snosi vece posledice od obicnog gradjanina? Zato sto zaradjuje vise novca? OK, onda svi iznad X eura godisnje nek idu pod istu disciplinu. Zato sto je na TV-u stalno? OK, onda svi sa prisustvom u istima novi poredak. Glumac nema da glumi godinu dana zbog vutre itd...

Klasican licemeran pristup kvazi-moralu i sta sportista treba da bude...
        Sta ako thc ima dejstvo na tremu ili mozda cak lik utripuje da je mnogo jak...mozda je to varanje?

Comment

• Originally posted by crni_redstar View Post
          Sta ako thc ima dejstvo na tremu ili mozda cak lik utripuje da je mnogo jak...mozda je to varanje?
          a ima i ono da se utripuje da je zmaj pa poleti i krene da bljuje vatru po terenu kao pravi targerijen

Comment

a ima i ono da se utripuje da je zmaj pa poleti i krene da bljuje vatru po terenu kao pravi targerijen
            Onda je smotao jamajcanku...da mu ceda

Comment

OK. Onda je varanje i da ides kod psihologa ili na jogu ili meditaciju, ili pak da zveknes tri vinjaka ko Paspalj pred tekmu. Varanje je onda i da karas nesto pred tekmu, da malo izbijes tremu itd itd...

Comment

Bravo...isto u slucaju droge i alkohola. Treba mi trezven igrac a ne alkos i blejac. Uzmes mu platu, pa ako ponovi opet.
                Cista glupost.Kakav je na treninge dolazio Iverson, nemoj molim te o tim glupostima.

Comment

• Originally posted by Johnny Rotten View Post
                  Ti smatras da je ovo tvrdnja, ali ovo je moj utisak, dve zajednicke imenice potpuno razlicitog znacenja.

dakle tvoj utisak je da je "opste poznato da je THC doping"?
                  vrlo zanimljiva konstrukcija
                  Last edited by djuras; 13-08-17, 20:39.

Comment

dakle tvoj utisak je da je "opste poznato da je THC doping"?
                    vrlo zanimljiva konstrukcija
                    Prosto i jasno.

Comment

Prosto i jasno.
                      jasno
                      skoro kao moj utisak je da je opste poznato da je zemlja ravna ploca

Comment

• Dakle, poznato je da mali broj populacije koristi kanabisovo ulje kao analgetik. Nije li onda logicno da ce THC poboljsati performanse npr. kod maratonaca ili biciklista direktnim smanjivanjem bolova?

Comment

jasno
                          skoro kao moj utisak je da je opste poznato da je zemlja ravna ploca
                          Nadji drugu budalu za raspravu jer ja s tobom nemam vise o cemu raspravljati.

Comment

Dakle, poznato je da mali broj populacije koristi kanabisovo ulje kao analgetik. Nije li onda logicno da ce THC poboljsati performanse npr. kod maratonaca ili biciklista direktnim smanjivanjem bolova?
                            jeste
                            zato je pred prosle OI onoliko maratona i biciklista popadalo
                            dopingovali se panadolom i fervexom

Comment

Dakle, poznato je da mali broj populacije koristi kanabisovo ulje kao analgetik. Nije li onda logicno da ce THC poboljsati performanse npr. kod maratonaca ili biciklista direktnim smanjivanjem bolova?

Odje ai mogao zameniti THC sa uljem od kantariona ili majcinom dusicom , to je ta neka logika.

Comment

• Originally posted by 011 View Post
                                Kako je moguce da si za tako problematicnog i bezobraznog lika koji kvari atmosferu i unistava svaki tim u kojem je igrao?
                                Ma, i ja sam malo konfliktna licnost.

Sad ozbiljno: Jebiga, dok ne znam sta je radio i za sta se tereti, zasto bi bio protiv njega? Ne kazem da nije bio stetocina, ali o tome se nista ne zna zvanicno.

Comment

Working...
                                X