Originally posted by abizolirni
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Na klupi za rezerve uz pivo (Off topic)
Collapse
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Abrahame, neka moja fiktivna granica kulture je apsolutno pregazena i predjena kada je cestitana akcija oluja. Akcija u kojoj je par hiljada ubijeno, a vise desetina hiljada ljudi ostalo bez kuca. Nema tu vise kulture sa nekim ko cestita dan kada je meni ili bilo kome ubijen clan porodice. Nebitno pitanje nacionalnosti. Svako ko cestita i/ili slavi bilo koji dan koji je za rezultat imao smrt nedužnih ljudi i civila je monstrum. Nisam planirao da im dam povoda da me banuju ikada i u zivotu na forumu b92 nisam dobio ban, ali ono je previse. Lako je njima srati kad su rat "gledali" iz fotelje u nekoj dalekoj zemlji ili dezerterskoj hladovini.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostAbrahame, neka moja fiktivna granica kulture je apsolutno pregazena i predjena kada je cestitana akcija oluja. Akcija u kojoj je par hiljada ubijeno, a vise desetina hiljada ljudi ostalo bez kuca. Nema tu vise kulture sa nekim ko cestita dan kada je meni ili bilo kome ubijen clan porodice. Nebitno pitanje nacionalnosti. Svako ko cestita i/ili slavi bilo koji dan koji je za rezultat imao smrt nedužnih ljudi i civila je monstrum. Nisam planirao da im dam povoda da me banuju ikada i u zivotu na forumu b92 nisam dobio ban, ali ono je previse. Lako je njima srati kad su rat "gledali" iz fotelje u nekoj dalekoj zemlji ili dezerterskoj hladovini.
Da ti forumski drug nesto kaze o tome s kim imas posla. Jedan od njih (da ne pominjem imena, nije u redu, on zna da ja znam) se nasao sticajem okolnosti na istoj zurci sa dva druga forumasa koje inace poznajem. Ti momci su malo onako spadala, vole da se zezaju. Kad su im pokazali tog forumasa i rekli im ko je u pitanju odluce oni malo da se nasale s njim, udju u toalet posle njega i unesu mu se u facu u fazonu "ti si taj i taj, sta si ono bese pisao na forumu". Kad je lik udario u dreku i plac, te necu vise nikad, te niste me dobro razumeli, te kuku meni jadnome. Ova dvojica u shoku, gledaju ga i ne veruju rodjenim ocima, krenu da mu objasne da se zezaju i da mu nece nista. Ne vredi, place on i kuka kao onaj Njegosev sirak tuzni bez idje ikoga, deset minuta nisu mogli da ga smire, morali su da proveravaju da se nije upishao od tolikog plakanja. Kad mi je jedan od njih dvojice ovo pricao, meni i vecoj grupi drugih forumasa koji su bili s nama u drustvu, zamalo sam se prevrnuo sa stolice od smeha. E, taj ti je jedan od kurcevitijih iz te grupe, rekao bi covek kad mu citas postove da bi te iscepao kao svinja masan dzak da te slucajno negde nadje.
To ti je taj profil, pa ti sad vidi koliko treba da te pogadja to sto bilo ko od njih pise. Zli, glupi i kukavice, jaki na daljinu, kad su u grupi i pod zastitom, kad su sami i treba da stanu iza onoga sto pisu onda su obicne placipicke. Od takvog materijala su se pravili cuvari po nacistiskim logorima smrti, ne znam odakle ti uopste ideja da oni imaju bilo kakav osecaj za bilo ciji izgubljeni zivot.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Ok, prostom eliminacijom prematorog i onih koji nisu u Srbiji kapiram sta/ko mi preostaje. Meni je najgore od svega taj neki, ajde da kazem, neofasisticki pristup koji moderacija ima. Polazim samo od teze da se za dobar broj postavljenih upisa u zivotu dobija preko nosa.
Sa druge strane, jasno mi je sta kazes o virtuelnom junaštvu. Ovo mesto je, za sada, mnogo prijatnije atmosfere. Dok jedni druge ne upoznamo po nickovima i razvijemo neke forumske animozitete. Do tada...
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostKo god je napisao bio je u pravu. Razumem isfrustriranost i bes ljudi prema onoj grupi primitivaca i dunstera sa "politike" ali nije trebalo pisati onakve stvari sada kad postoji rezervni forumski polozaj. Malo je degute, na stranu sto je samo dalo municiju tim primitivcima da poentiraju kako su bili u pravu kad su pisali da mi siromasi sa sporta ne umemo da se obracamo "neistomisljenicima" na korektan nacin. Ko god se oprastao od tog foruma trebalo je da se oprosti dostojanstveno, ne zbog tog ljudskog otpada, ne ni zbog tog raspalog foruma, vec zbog ovog foruma na koji ste presli i ciji identitet sada zastupate postovima koje pisete.
No, bar ste zaista temeljno spalili most koji ste presli i lepo se ispishali po nagorelim ostacima, tako da ipak ima neke koristi od toga.
Koliko god covek zeli da bude normalan, posten , fin , kulturan ima momenata kada jednostavno ne mozes biti a to je bio taj momenat.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostOk, prostom eliminacijom prematorog i onih koji nisu u Srbiji kapiram sta/ko mi preostaje. Meni je najgore od svega taj neki, ajde da kazem, neofasisticki pristup koji moderacija ima. Polazim samo od teze da se za dobar broj postavljenih upisa u zivotu dobija preko nosa.
Sa druge strane, jasno mi je sta kazes o virtuelnom junaštvu. Ovo mesto je, za sada, mnogo prijatnije atmosfere. Dok jedni druge ne upoznamo po nickovima i razvijemo neke forumske animozitete. Do tada...
Nemoj da trosis vreme na njih, sad si okruzen normalnim ljudima i to je to. Samo sam ti napisao jednu ilustraciju da se ne nerviras bezveze, racunao sam da ces lakse podneti takve upise ako znas od koga dolaze.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Daba View PostAbrahame ja sam pokusao na fin i civilizovan nacin da im ukazem na neke greske, i na svaki moj civilizovani upis bili su sve gori i gori, pa pogledaj samo kako su se Arseniju posrali po faci a covek je vise nego normalno komunicirao niti imao mrlje kao forumas pa onda nazaliost moras na jezik koji ocigledno jedino razumeju.Ne nije mi zao tih sto su ostali cast izuzecima ali oni su lepo se sklonili i cutali dok su se ovi obracunavali sa neistomisljenicima.
Koliko god covek zeli da bude normalan, posten , fin , kulturan ima momenata kada jednostavno ne mozes biti a to je bio taj momenat.
Sto se tice ovog s jedinim jezikom koji pojedini razumeju, cuo sam za tu frazu vise puta i iskreno nikad je nisam razumeo. I pas laje pa ti ne lajes na njega jer te drugacije ne razume. Tvoj govor je tvoje vlasnistvo, ne odrici se tog vlasnistva zbog budala.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Originally posted by Dubiozni goblin View PostGde lakse, ovako jos gore kad znas da ti ne bi to rekao uzivo. Prosto dobijem zelju da napravim novi profil, promenim ip i uredjaj sa kog pristupam i trolujem provokacijama.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Originally posted by taliesin View Post
To ti je taj profil, pa ti sad vidi koliko treba da te pogadja to sto bilo ko od njih pise. Zli, glupi i kukavice, jaki na daljinu, kad su u grupi i pod zastitom, kad su sami i treba da stanu iza onoga sto pisu onda su obicne placipicke. Od takvog materijala su se pravili cuvari po nacistiskim logorima smrti, ne znam odakle ti uopste ideja da oni imaju bilo kakav osecaj za bilo ciji izgubljeni zivot.
Ovi nickovi koje pominjes imaju bolesnu opsesiju da sutiraju nekoga dok su mu vezane ruke. Nista oni nisu krivi, kriva je moderacija koja je dopustila takvim iskompleksiranim ljudima da se razmasu u ime borbe protiv imaginarnog neprijatelja.
Sta mislis, koliko bi trajali ti postovi u kojima se slavi Oluja, vecina gradjana u Srbiji proglasavaju zadojenim nacionalizmom i primitivizmom, ljudi sa PDF sport prate samo anoreksicne manekenke? Ovo poslednje isticem jer je posebno glupo. Mogu na nekom podforumu i forumu da se postavljaju slike kostura, sta se koga to tice? Da nastavim, cim nije bilo nikoga na koga bi mogla da se usmeri paljba doslo bi do medjusobnih trzavica.
Svi nickovi bi tamo, svi do jednoga trebalo da potraze strucnu pomoc, mada je nekima verovatno i kasno. Nije normalno da neko 10 ili 15 godina pise jedne te iste postove i pretvara u zivot u mrznju prema bilo kome, bilo to navijaci nekog kluba, stanovnici susedne zemlje, ljudi drugacije boje koze, ljudi drugacijeg ideoloskog ili verskog opredeljenja, stavova, stagod. U pitanju je mrznja prema sebi samima koja se reflektuje na druge.
Ima tamo svasta nesto, ali normalne komunikacije, pa ni najmanjeg uvazavanja tudjih stavova ni u tragovima. Tamo su forumasi izgladnele zveri koje poznaju samo jezik virtuelnog linca, a modovi i supermodovi ovi sto zveri drze na lancu koji malo-malo pa puste. Zaobilaziti to ruglo u sirokom luku, kao sto zaobilazite bilo koji sajt koji propagira mrznju prema ljudima koji su drugacijih stavova ili porekla.
Nisu ni ovi sto pisu tamo, ukljucujuci i nick koji je pozivao na povratak cvecke. Niko nije glup pa da misli da ranije nije postojao PDF politika i drustvo i forumasi i modovi tamo. Kakve veze ima sto se to ranije ignorisalo? Sta je uopste bila poenta pobune u cviljenju, u kukanju kako nas biju dok nas drze? Eto, mi cemo malo da se naljutimo, ali nas eto brzo nazad. Tamosnji modovi sa sporta su morali da podnesu ostavku ako ne umeju da kazu dosta ponizavanju i izivljavanju. Nista nije bolji onaj koji pljuje po dojucerasnjim kolegama sa foruma od ovih sa politike. Mislim na peju i slicne.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Onaj tamo forum pratim iskljucivo zbog sporta brat bratu oko 13 godina (ukupno napisao oko 200 postova i to zbrda zdola ali ajde)
Secam se tu gomilu nickova koji se rasprseni po nekim drugim forumima.
Secam se Koraca i Teacher-a. Secam se Robijevih suza. Secam se kezmana i glimmer twinsa, itd, itd.
Bilo je zanimljivo zato sto je dosta zanimljivih i pametnih ljudi imalo sta da napise ali zato kad bi zalutao tamo gde ne treba samo bi se iznervirao iako nisam ucestvovao u diskusiji.
Secam se Harperovog trajnog i da smo svi mi sa sporta isli da ga podrzimo (jedini put da sam tad dobio ban i bio sam ljut kao ris, secam se i delgadovog pokusaja podjebavanja harpera posle)
Ovo sto je bilo sa Kronosom samo je repriza ali ovog puta sa drugacijim ishodom.
Generalno to sto je ova ekipa ovde tako slozna nosi forum a to je preneto ovde, onaj sam sad pomenuo i vise nikad.
Ja sam ostavio poruku na klubaskoj lustraciji dok je bila tema kritike zakljucana i to sumnjam da je neko registrovao.
Misljenja sam da takve ljude koji su tamo treba ostaviti sami sebi, kad ne budu imali vise nad kome da se izivljavaju jednostavno ce nastaviti sami sebe da truju i ispiraju mozak a bolje od toga ni ne zasluzuju. Cisti ljudi ne treba da se prljaju od takve i prosto ih treba ostaviti u svojim govnima.
Kao sto rekoh sad sam ih spomenuo i vise nikad a za Oluju vec nemam reci, ne bih ni znao da nisam ovde procitao.
Comment
-
Ako insistirate, mogu ja da vas prebacim na donje spratovehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment