Mozda liga nije spremna za svoj pocetak, ali princarini tigrovi jesu . Jos da mi Deni da kod
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Fantasy PL 2017/2018
Collapse
X
-
Ja sam nesto okvirno sklopio. Videh odmah da su trojica iz Junajteda i dvojica odbrambenih iz WBA must have zbog rasporeda. Bas je pakao odluciti na duze staze koju dvojicu od Jesus/Lukaku/Kane izabrati.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostDefoe je must have
Sent from my LG-D855 using TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ja nikad ovo nisam igrao,napravio sam neki tim,pa kako bude
Untitled.jpg
Pošto se slabo vidi,ako ikoga zanima (a sumnjam).
Loris-Alonso,Bajli,Bertrand,Beljerin-Eriksen,Kante,Redmond,Pančon-Ostin,Lukaku.Last edited by DžonDon; 14-07-17, 01:12.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment