Announcement

Collapse
No announcement yet.

WIMBLEDON (glavna tema)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• NI, ti si tu prakticno na licu mesta i vidis sta se desava. Je l' istina da su strozije kontrole, da su zabranjena javna okupljanja, da je sve vise policajaca na ulicama? Je l' vlada neka psihoza i strah? Ovde kod mene pricaju da je sve ok i da englezi nece dozvoliti da strah prevlada. Je l' to istina ili je samo propaganda?
    --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
      Rodžer samo zbog ovoga danas , a ako im je cilj da pokažu "nepristrasnost " onda Endi.
      Ispali su grozni prema Novaku i drago mi je što ih je bar Plavšić onako napljuvao u studiju...
      Ne shvatam, Roger samo zbog ovog danas?
      ako zele da pokazu da su fer ili Endi ili Roger treba da lete na C1, ali posto Cilic-Miler nece videti CC, onda najverovatnije Fed ide
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

Pretpostavljam Prle

Rodžer samo zbog ovoga danas , a ako im je cilj da pokažu "nepristrasnost " onda Endi.
        Ispali su grozni prema Novaku i drago mi je što ih je bar Plavšić onako napljuvao u studiju...
        Nije on, a ja ne bih organizatore krivio. Učinili su sve što je u njihovoj moći i ispunili sve ciljeve za danas.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Ne shvatam, Roger samo zbog ovog danas?
          ako zele da pokazu da su fer ili Endi ili Roger treba da lete na C1, ali posto Cilic-Miler nece videti CC, onda najverovatnije Fed ide
          Sve u kontekstu " nepristrasnosti".
          Zamisli šta bi bilo da opet on i Endi dobiju CC...
          Kod nas na forumu je Federer kolateralna šteta.
          Svi smo svesni da će u odnosu na sve on uvek imati prednost kod organizatora i to ne može niko da ospori.
          Mada realno nije on kriv ali tako je kako je.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Olja,

Mec koji je Jane pomenula je bio mec 3. kola. To je razlika. Organizatori ne zele da se mecevi 3. kola prebacuju u narednu nedjelju. To njima pravi problem.

Naravno, mec Simon-Monfis dokazuje da kotrola publike nije bio razlog zasto se danasnji mec nije prenio na CC. Razlog je olaksati posao Federeru. Cak je i Mari tu manje bitan. Jer Mariju odgovara dugacko polufinale Novak - Rodzer. A ako Novak bude umoran, Federer ce to da obavi lako.
            Razlog prebacivanja, kao i u kom se kolo to desilo totalno je nebitno...vec cinjenica da im je ovo saopstenje smesno i vise nego smesno...u komentarima na njega se lepo vidi, sve su ljudi rekli.

tt sa A5 u inat Mi6
            Last edited by miloolja; 10-07-17, 23:44.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nisam ispratila šta je Kveri uradio danas...Je l' beše on ide na Mareja u sledećoj undi ?
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

Nisam ispratila šta je Kveri uradio danas...Je l' beše on ide na Mareja u sledećoj undi ?
                Aha, Kveri dobio Andersona i ide na Mareja

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Hvala Bojana.
                  To će biti zanimljivo

Comment

• Ja nisam bio na nekom dogadjaju u zadnjih 6 mjeseci. I tada su kontrole bile velike. Osim toga, procjena opasnosti se mijenja svako malo. Sa njom se mijenja i nivo kotrole.

Ali danasnja odluka nema nista sa time. Nije se radilo o "security risk-u" nego o "crowd management". Znaci nije ih bila strah terorizma nego stampeda. Svi ce da pojure tamo gdje igra glavna zvijezda. Laz, cista laz.

Na svim turnirima svijeta mecevi se prenose na druge terene ako tako okolnosti zahtijevaju. To se desilo Novaku u Americi u polufinalu, cini mi se 2008. Gledaoci na C1 su danas imali fantastican mec. Daleko su bolje prosli nego oni CC-u, ne samo u utorak (dvije predaje), nego i u subotu. Dakle ostavljas publiku na C1 a punis CC sa drugom publikom. Medjutim, cilj je bio samo jedan - pomoci Federeru. Ipak, malo su se zapleli pa ce sada da peglaju. Otuda ta budalasti da karte vaze za sutra. Sto, prvo ce da puste jednu publiku na CC-u a onda isprazne CC i puste drugu. "Crowd management" nece biti ni najmanji problem.

Originally posted by notorious View Post
                    Nije on, a ja ne bih organizatore krivio. Učinili su sve što je u njihovoj moći i ispunili sve ciljeve za danas.
                    I vise od toga. Svako objektivan im to mora priznati.
                    Last edited by NI; 10-07-17, 23:54.

Comment

• NI, a je l si ti malo opterecen Fedom?
                      onako iskreno odgovori

sigpic

with experience.

Comment

• Zbog organizatora će Novakovi navijači još više da zamrze Federera O rasporedu na CC može da se diskutuje (mada se tu zna da favorizuju "domaće", isto kao što npr. SK1 favorizuje Novakove mečeve ), ali da se priča o tome kako Federeru namještaju titulu??? Pa dobio je najteži žrijeb. AO isto kao štelovan za njega a morao je da dobije 4 igrača iz top 10.
                        sigpic

Comment

• Rodzeru, naravno.
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            NI, a je l si ti malo opterecen Fedom?
                            onako iskreno odgovori
                            U kom smislu?

Time sto je GOAT? Ni najmanje!

Time sto mu se kao GOATU (i medijskoj zvijezdi) namjesta da lakse osvaja titule? Apsolutno. Da se razumijemo, toga je uvijek bilo. Ali sad se bas pretjeralo. Ubija draz takmicenja.

Comment

• Originally posted by NI View Post
                              U kom smislu?

Time sto je GOAT? Ni najmanje!

Time sto mu se kao GOATU (i medijskoj zvijezdi) namjesta da lakse osvaja titule? Apsolutno. Da se razumijemo, toga je uvijek bilo. Ali sad se bas pretjeralo. Ubija draz takmicenja.
                              Namesta mu se da osvaja titule, ali mu uvale najtezi zreb

sigpic

with experience.

Comment

• Bas su mu namjestili, polomili se od namjestanja
                                sigpic
                                "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                                AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

Working...
                                X