Announcement

Collapse
No announcement yet.

WIMBLEDON (glavna tema)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by NI View Post
    Podcjenjujete Berdiha. Ima novog trenera, odgovaraju mu uslovi. Bice tu posla.
    Apsolutno ga ne podcenjujem od Rima 2013. kada je Novak izgubio dobijen mec. Nikad taj sok necu da zaboravim.

    tt sa A5 u inat Mi6
    sigpic

    Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

    Comment


    • Originally posted by luka View Post
      Ti kao iskusni strateg piliš naopako. Novak je pao na psihološkom planu, to je istina, treba biti oprezan. Međutim, Berdych niti je u formi, niti ima dobru sezonu, pa da se nekako napunio samopouzdanjem, pa recimo naudi Novaku.

      Recimo, ovaj današnji Čilić bi imao šanse protiv Novaka. Jer je probio led u Parizu, a sada mu je samopouzdanje do neba.
      Ove godine je Berdih izgubio samo dva puta na travi. Oba od Lopeza. Pobijedio je lako Ferera i tesko Tima. To je dijelom iznenadjenje i pored toga sto Tim nije igrac trave. Gledao sam mec i Berdih me je ugodno iznenadio.

      Djokovic je 2/3 meceva sa njim dobio lako, cesto vrlo lako, a 1/3 tesko. Djokovicu sutra treba laka pobjeda i to ce biti opterecenje. Da li Novak ima igru za laku pobjedu? Mozda a mozda i ne. Prvo je pitanje kako ce vracati Berdihov servis. Ako bude tu ima problema, nece biti lako. Drugo je pitanje koliko ce povreda smetati Novaku kod servisa. Servis mu je bio sporiji protiv Manarina. Nije imalo posljedicu. Kako ce biti sa Berdihom?

      Istina, cak ako i bude izjednacen meca, dobre su sanse da ce Berdih pomoci Novaku da ga pobijedi.

      Svejedno, ja sutrasnji mec vidim kao vazan test.

      Comment


      • Suština u jednoj rečenici



        EDIT : I još nešto jako zanimljivo.
        Marej i Kveri su trebali da budu na N1 ali su se organizatori iz nekog razloga predomislili...

        Last edited by Marija81; 11-07-17, 23:32.
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

        Comment


        • Setaju ga sa terena na teren,a Rolo neka igra kvalifikacije na CC

          Comment


          • Moze li Miloš danas da ponovi proslogodisnju partiju protiv Fedje, zaboga.. Mada, vrlo moguce da mu ni to ne bi bilo dovoljno, Fedja djeluje ozbiljnije. Doduse, Rodzer na W uvijek sve pogazi dok ne naidje na jaceg. Zbilja, koliko je Federer uopste imao neizvjesnih meceva na W koje je dobio? On kad dobije meč na W, to je uglavnom rutinski.

            Comment


            • Originally posted by Joker View Post
              Moze li Miloš danas da ponovi proslogodisnju partiju protiv Fedje, zaboga.. Mada, vrlo moguce da mu ni to ne bi bilo dovoljno, Fedja djeluje ozbiljnije. Doduse, Rodzer na W uvijek sve pogazi dok ne naidje na jaceg. Zbilja, koliko je Federer uopste imao neizvjesnih meceva na W koje je dobio? On kad dobije meč na W, to je uglavnom rutinski.
              Доста је бољи Федерер ове године него прошле, а победио би и прошле да није имао проблема с повредом.
              Last edited by Победа; 12-07-17, 08:33.

              Comment


              • Tačno, plus mislim da Miloš još uvek nije u top formi posle one poslednje povrede... prilično sam iznenađen što je i do ovde dogurao.

                Comment


                • Ja bogme cekam da vidim kako ce se prvi set zavrsiti, sto mislim da ce po prvom setu dosta znati da li ce Federer imati probleme sa Raonicem ili ne.

                  Comment


                  • Ma kakav Losmi. Na stranu to sto je ove godine srednje-zalostan, jer na ovom slemu i takvi igraci - nekompletni i u losoj formi - mogu daleko ( Djokovic je najbolji primer za to, kada je o formi rec).
                    Btw, na stranu sve to, ali njemu e trebao triler u pet setova da dobije jednog Zverev Sasu. Onda je jasno svima sve.
                    sigpic

                    Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                    U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                    Comment


                    • Ma dajete molim vas, ne preterujte.. Raonić danas, još sa ovakvim Fedexom
                      sigpic

                      Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                      Comment


                      • Originally posted by Sandugp View Post
                        Ma kakav Losmi. Na stranu to sto je ove godine srednje-zalostan, jer na ovom slemu i takvi igraci - nekompletni i u losoj formi - mogu daleko ( Djokovic je najbolji primer za to, kada je o formi rec).
                        Btw, na stranu sve to, ali njemu e trebao triler u pet setova da dobije jednog Zverev Sasu. Onda je jasno svima sve.
                        Ništa on nije dobio nego je Saša sam sebe izbacio.
                        1. Andrey Rublev
                        2. Thanasi Kokkinakis
                        3. Alexander Zverev
                        4. Ernesto Escobedo

                        Renesansa tenisa u 2016 godini.

                        Comment


                        • Muler-Cilic: Male sanse danas ima Muler, a razlozi su emotivna i fizicka icrpljenost nakon teskog meca sa Nadalom...Igraci koji nisu navikli da kontatno pobjedjuju velike meceve obicno odigraju ocajan mec poslije velike pobjede i vidjecemo da li ce to biti slucaj i sada. Dosta ce zavisiti od Mulerovog servisa i ako ga isti bude sluzio do
                          bro moze da se dovuce do tajbrejka u kojem je sve moguce. Muler ce sigurno pokusati i da dosta miksuje igru slajsovima i izlazcima na mrezu i izbaci Cilica iz komforne zone. Cilic ovdje odlican za sada,nije lako dobiti dobiti velikog radnika i borca na terenu Bautistu tri puta po 6-2.

                          Marej-Kveri: Slicna prognoza kao i za prosli mec stim sto Kveriju dajem nesto vece sanse za pobjedu nego Muleru zbog toga sto moze da parira Mareju na vise nacina.Znaci,Kveri kada je 100 posto zdrav,spreman i u najboljoj mogucoj formi moze strasno da servira i time omoguci sebi dosta lakih i brzih poena i dobre pozicije za napad sa osnovne linije. On je sposoban i dugo da se drzi u razmijenama pogotovo protiv pasivnih igraca kao sto su Marej ove i Djokovic prosle godine. Ritern ce biti od krucijalnog znacaja za Sema jer mora nekako pronaci nacin da vrati vise Endijevih servisa kako bi imao sansu za prolaz. Marej me uopste nije impresionirao do sada,covjek uopste ne pokasava da napadne i potpuno zavisi od protivnika a tako se ne osvajaju veliki turniri.

                          Berdih-Djokovioc: Berdih je mozda imao igru za jos par pobjeda protiv Djokovica ali ih nije ostvario zato sto mentalno nije mogao da isprati desavanja na terenu pogotovo kada mu lose krene i kola krenu niz brdo...dosta od tih meceva je izgubio u svlacionici i jako ubjedljivo.Jednostavno,njegov tenis je isuvise jednodimenzionlan a i servis mu nije tako ubojit protiv riternera kao sto je Novak a Djokovic uvijek nekako najbolje serverske partije pruza protiv njega. E sada,Berdih je jednu do svoje 2 pobjede protiv Djokovica ostvario bas u Vimbldonu i to kada je Djokovic imao problem sa servisom bas kao i sada zbog problema sa ramenom. Ne kazem da to moze nesto posebno da znaci ali eto vrijedi spomenuti...mislim da ce dosta toga ce odluciti prvi set i ako ga uzme Ceh moze svasta da bude ali favorit je naravno Djokovic.

                          Raonic-Federer: Raonic nije u formi u kojoj je bio prosle godine dok svajcarac djeluje dosta bolje nego u odnosu na prosli Vimbldon.Raonic je do sada na turniru 5 puta izgubio servis sto nije bas mala stvar za njega a danas ce za protivnika imati igraca koji zna kako treba igrati protiv velikih servera i daleko boljeg riternera od svih njegovih dosadanjih protivnika.Jedina sansa za Raonica u ovom mecu su tajbrejkovi i ako do njih dodje mora ih odigrati perfektno jer ne vidim kako moze do brejka protiv Federera...takodje kao i u mecu Djokovic-Berdih jako ce biti bitan prvi set koji mora uzeti Kanadjanin da bi imao cemu da se nada.Mora smanjiti i one glupe,besmilene i ne znam cim izazvane greske iz lakih pozicija kada mu loptice pogadjaju dno mrezice ili idu po par metara u aut.
                          Last edited by DejZ; 12-07-17, 10:15.

                          Comment


                          • Raonic je trebao izletit jos sa Juznjim, imao je Misha cistu sansu za 2:0 a ko zna sta bi tad bilo kasnije se Raonicu opustila ruka. Ne gledah mec sa Zverevom ali mislim da su Raoniceve sanse minimalne, eventualno u TB

                            Comment


                            • Od protivničkih mečeva najviše se na kraju nadam ovome...

                              Spoiler
                              sigpic

                              Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                              Comment


                              • Rodzer jos nije imao pravi test, bar donekle, ne zna se u kakvoj je tacno formi. Prva tri kola solidno, ali nista posebno, mada za onakve protivnike je dovoljno sa pola gasa igrati. Grisa nije uspeo ni u jednom setu da ga ozbiljno ugrozi..........ahahahaha......Grisa....nesrecnik. Raona u dosta slabijoj formi nego prosle godine. Jos ovaj mec Rodzer moze za pola gasa da odradi, ali bi morao da pronadje nivo ili dva vise za zavrsnicu. Nadam se da najbolje cuva za SF i eventualno finale.
                                Ako od nekog ne zelim da izgubi, to je od Raone.
                                Last edited by Mr. Wolf; 12-07-17, 13:17.
                                Dayman (a-a-ah...)
                                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                                Champion of the sun (a-a-ah...)
                                You're a master of karate and friendship
                                For everyone

                                Comment

                                Working...
                                X