Kakva je igracina Andy.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2017/18 (zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
AU Peponjo, pa kad ces nauciti?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Klop ne sme da se povuce, jer ako se povuce primice 2 gola. Samo neka i dalje napadaju i drze posed, nikako da se brani.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Mislim da ovo dovoljno jako govori o Gvardiolinoj limitiranosti i nefleksibilnosti o kojoj pricam duze vreme. Covek jednostavno ne ume da se prilagodi protivniku. Aj to, nego sto je igrao upravo ono sto Liverpulu najvise odgovara da bilo koji njihov protivnik igra.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ide Pep ovde dalje
C'mon CityТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by bici View PostMislim da ovo dovoljno jako govori o Gvardiolinoj limitiranosti i nefleksibilnosti o kojoj pricam duze vreme. Covek jednostavno ne ume da se prilagodi protivniku. Aj to, nego sto je igrao upravo ono sto Liverpulu najvise odgovara da bilo koji njihov protivnik igra.
Postavio mu se da ga naguzi.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Comment
-
Hoce li Klopara skroz da se povuce i primi tri komada ili da nastavi u istom ritmu i da jos 2-3Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostCuj pitanjazato sto ocito nije moguce dobiti sve utakmice u sezoni. Ne znam tko ce osvojiti ali Barca nece, make it a deal, moze oklada s kime god
Normalno je da se ne moze pobijediti u svim utakmicama u toku sezone, ali tebi je jedna utakmica dovoljna, ona protiv Sevilje u gostima, da kazes da Barselona zavisi od jednog igraca a pritom tu utakmicu Barselona nije izgubila. Inace, radi se i o jednom od najtezih gostovanja u domacem prvenstvu Spanije.
"Ova" Barselona nije Barselona na kakvu se naviklo ali nije ni toliko losa. I ja mislim da Barselona nece osvojiti LS jer je mozda jedino kvalitetnija od Rome i Sevilje od ovih ekipa koje su u igri za trofej mada mozda ih i Roma izbaci.
Valverde je na neki svoj nacin oblikovao ovaj tim Barselone i za sada mu dobro ide u spanskoj LaLigi. I ima tu jos igraca, zapravo vecina njih mora da bude u dobroj formi da bi se ostvarivali ovi dosadasnji rezultati u ovoj sezoni, Mesi naravno je najzapazeniji i donosi veliku prevagu i nije isto sa njim i bez njega ali to tako i treba da bude zato sto je Mesi.
Jos jedna stvar, moja je greska sto sam uopste odgovarao na tvoj post, ti ides sa nekim omalovazavanjem poput nekih smajlija i vise nikad necu sa tobom o necemu ovde "pricati".
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Comment
Comment